Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 58 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 37 ... LastLast
Results 521 to 540 of 1142

Thread: Diablo 3

1. #521 SP
    Junior Member D0RY's Avatar
    Cumparati-va o gramada de lucruri ieftine de pe auction house....arme/armuri... Nu are rost sa va upgradati blacksmith si artisan

Un diamant patrat costa 200 gold ( ca sa il craftezi cred ca te duce undeva la 15.000 gold sau chiar mai mult)

Sent from my Nokia1100 using Tapatalk

2. #522 SP
    Member Devergo's Avatar
    Daca puneti rare la preturile alea nu se vor vinde in veci. Eu le pun la 2000-3000 max (alea de level 20-30).

Quote Originally Posted by Janquis View Post
    Voi cu cat vindeti un rare item? Am pus si eu cateva la vanzare dar la un pret cam mare, nu cred ca se vor da

LE: faza cu authenticator-ul e jecmaneala, adica tre sa dai 49 ron in plus ca sa iti securizezi contul si dupa cum am citit mai sus nici macar asa nu e sigur, au fost hackuite si conturile cu authenticator. B******t.
    Nu trebuie sa dai nici un ban pe autentificator daca ai smartphone

LE: Cine vrea sa faca Nightmare Co-Op? Sunt DH level 36.

3. #523 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Quote Originally Posted by Devergo View Post
    Nu trebuie sa dai nici un ban pe autentificator daca ai smartphone

LE: Cine vrea sa faca Nightmare Co-Op? Sunt DH level 36.
    Te cred man, nu le am prea tare cu jocurile de PC, mai fac cate o exceptie gen Diablo 3 acum. Stiu doar ca am zarit pe raft la Altex un CD cu autentificator pt WoW si Diablo la 49 de lei.

4. #524 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Ce e acest autentificator? Nu de alta, dar my game is on the way (wohooo) and I dont wanna get hacked

5. #525 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar

6. #526 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

7. #527 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    De unde pot sa cumpar si eu varianta digitala, dar de la noi? Ca nu stiu din ce motiv, nu merge sa iau cu PayPal de la ei de pe site (posibil pt ca paypalul e din RO iar contul battlenet e pe UK)

8. #528 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Mda..nu pot sa-l joc din cauza lagului. E ceva de speriat.

9. #529 SP
    Member muski's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Mda..nu pot sa-l joc din cauza lagului. E ceva de speriat.
    Eu nu am avut nici un fel de problema din cauza lagului , si am in jocul asta peste 50 ore lejer o fi de la netul tau nu stiu ce sa zic mugabita

10. #530 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Posibil sa fi fost ceva probleme aseara..dupa aia si-a dat drumu si la mine Pacat doar ca nu prea am timp sa ma joc decat in weekend. In rest..serviciu, cursuri, citit la greu si sala. Totusi incerc sa-l termin si eu saptamana asta. Povestea e ultracheesy, dar imi place Dupa aia m-as baga la un coop pe Nightmare sau as lua-o de la 0 cu un Monk

11. #531 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Nubusan și-o ia grav și dă vina pe lag ?

După ce termini Normal te apuci de Nightmare cu același caracter.
    Oh, vezi că am făcut rost de două arbalete șmechere pentru tine.

12. #532 SP
    Eu de 2 zile am latency ~ 60-71. Pana acum aveam ~ 350 - 400 (si se misca excelent).

Good stuff.

13. #533 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Mi-am cumparat de la web si eu astazi Diablo dar cum il activez adica sa schimb din eu in us deaorece am vazut ca,cd-keyul e de US.Dupa activare pot juca pe server de EU?

14. #534 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    desi probabil nu mai era nevoie
    Diablo III Review - IGN

15. #535 SP
    Pana la urma cum fac screenshot? Degeaba dau sysrq/prtscrn ca nu merge, sau daca merge habar n-am unde le salveaza.

*p.s.

Nu merge nici ctrl+v in paint.

16. #536 SP
    Member kaoru's Avatar
    (farming exploit)

(two-handed weapon in one hand exploit)

Blizzard Trebuie sa faca ceva in legatura cu astea...

In plus..

exemple sunt deja nenumarate pe net... cum rares si blues sunt MULT mai puternice decat legendaries...

In plus...

Luptele cu Boss-i sunt varza

The Butcher este o dezamagire totala - Au facut de sus cu jet pe ce construisera in Diablo 1 - Acum nu este decat un monstru oarecare cretin, prezentat ca un wrestler WWE care intra intr-o arena - animalul de companie al unei vrajitoare cu aripi de fairy -_-
    Trebuia sa fie un monstru scary, dark and twisted in adancurile unui dungeon, intr-o camera plina de cadavre mutilate...un monstru cu personalitate - de care sa fugi mancand pamantul!
    Daca vrei sa faci o revenire...mai ales pe ceva care e un icon al unei francize...pai fa-o in puii mei daca nu bine macar cu respect.

Diablo - nici o interactiune cu environmentul - scriptul zero barat - e doar o lupta straight forward si atat. Arata ca un predalien cretin mai degraba decat un demon - THE prime-evil - Lord of Terror...pffff Lipsa totala de creativitate si in plus nici un boss nu are minions!!!

In plus...

- Nu exista ingame items exchange si trade mechanics
    - Nu exista creativitate pe items - gen rune system care facea sa ai poison nova la un crit hit - statusurile sunt plictisitoare si mai ales stricate total - vezi pozele de mai sus - unde blue sau rare sunt mai bune decat legendaries sau crafted - nu e nici o diferenta intre categorii!
    - Interactiunea cu NPC-urile este total impersonala - nu te poti intoarce in actele anterioare, waypointurile nu au nici un scop avand in vedere ca se reseteaza.
    - chat room-ul este greu de folosit si interactiunea player to player lasa de dorit grav!

Ador jocul asta.... Sper sa repare ce e mai grav...sincer.

17. #537 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Quote Originally Posted by kaoru View Post

In plus...

- Nu exista ingame items exchange si trade mechanics
    - Nu exista creativitate pe items - gen rune system care facea sa ai poison nova la un crit hit - statusurile sunt plictisitoare si mai ales stricate total - vezi pozele de mai sus - unde blue sau rare sunt mai bune decat legendaries sau crafted - nu e nici o diferenta intre categorii!
    - Interactiunea cu NPC-urile este total impersonala - nu te poti intoarce in actele anterioare, waypointurile nu au nici un scop avand in vedere ca se reseteaza.
    - chat room-ul este greu de folosit si interactiunea player to player lasa de dorit grav!

Ador jocul asta.... Sper sa repare ce e mai grav...sincer.
    Exista ingame trade.
    Chat room-ul e tipic Blizzard. E copie identica dupa chat-ul din WoW and for me it works.

18. #538 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Pana la urma cum fac screenshot? Degeaba dau sysrq/prtscrn ca nu merge, sau daca merge habar n-am unde le salveaza.

*p.s.

Nu merge nici ctrl+v in paint.
    prtscrn
    Daca esti pe Win7 poti sa dai un search in start/search cu "screenshot" si vezi ce-ti iese, apoi click dreapta show folder (sau ceva de genu, m-am dezobisnuit de win)

---------- Post added 23-05-2012 at 01:00 PM ----------

Quote Originally Posted by kaoru View Post
    - nu te poti intoarce in actele anterioare, waypointurile nu au nici un scop avand in vedere ca se reseteaza.
    Incearca Change Quest din main menu (character screen)

19. #539 SP
    Member kaoru's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    Incearca Change Quest din main menu (character screen)
    Scriam si in postul anterior ca se reseteaza. tot ! - nu vreau change quest - vreau doar sa ma intorc in actele anterioare sa interactionez cu NPC-urile si sa raspunda relativ la ce s-a intamplat, si la ce se intampla in general pe script line-ul in curs....nu sa aiba in permanenta memory loss -_- Mi se pare prea restrictiv iar waypointurile avand in vedere ca exista si checkpoint-uri acum, nu au nici un rost whatsoever.

20. #540 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    (Nu pot edita postul anterior) Legendara aia e mult mai buna decat blue-ul. Nu e mereu vorba de dps. Uitat-te la stats, pe legendara ai cu cel putin 6 statsuri mai mult.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 58 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 37 ... LastLast