Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 29 of 58 FirstFirst ... 19 27 28 29 30 31 39 ... LastLast
Results 561 to 580 of 1142

Thread: Diablo 3

1. #561 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Darker D3 mi se pare o prostie, poti sa faci toate setarile acelea din softul oricarei placi video, din setari de monitor etc.
    Si oricum ar fi, originalul intetionat de blizzard arata imaculat.

2. #562 SP
    Member kaoru's Avatar
    Conturile care folosesc un authenticator nu au fost Hacked.

Over the past couple of days, players have expressed concerns over the possibility of Battle.net account compromises. First and foremost, we want to make it clear that the Battle.net and Diablo III servers have not been compromised. In addition, the number of Diablo III players who�ve contacted customer service to report a potential compromise of their personal account has been extremely small. In all of the individual Diablo III-related compromise cases we�ve investigated, none have occurred after a physical Battle.net Authenticator or Battle.net Mobile Authenticator app was attached to the player�s account, and we have yet to find any situation where a Diablo III player�s account was accessed outside of �traditional� compromise methods (i.e. someone logging using an account�s login email and password).
    To that end, we�ve also seen discussions regarding the possibility of account compromises occurring in ways that didn�t involve these �traditional� methods � for example, by �session spoofing� a player�s identity after he or she joins a public game. Regarding this specific example, we�ve looked into the issue and found no evidence to indicate compromises are occurring in this fashion, and we�ve determined the methods being suggested to do so are technically impossible. However, you have our assurance that we�ll continue to investigate reports such as these and keep you informed of important updates.

Post Launch update >> Diablo� III Post-Launch Update | Blues.incgamers

Am vazut ca oamenii de la Blizzard chiar s-au pus pe treaba - sunt o gramada de hotfix-uri si work in progress - faptul ca e numai online pays off in opinia mea >> in sensul in care daca era un offline era mai greu de urmarit unde sunt bube - feedback-ul ar fi fost greoi sau deloc. Asa se inbunatateste mereu - in plus ca in cazul inferno difficulty - oamenii sigur o sa gaseasca metode sa il bata din ce in ce mai usor - iar cei de la Blizz o sa il faca din ce in ce mai challanging si interesant. Sa poti adauga in permanenta new content, twicks, fixes etc.
    In plus aseara chiar am simtit pe cateva lucruri care ma interesau personal cateva inbunatatiri - MULT mai putin lag - chiar s-a miscat foarte smooth - no stutter nimic. SI in plus am vazut realistic elemental effects pe arme ! yayy! :0 cum era prezentat in primul gameplay trailer cu barbarul - nu doar un simplu glow colorat.

Sper sa o tina tot asa...

3. #563 SP
    Quote Originally Posted by kaoru View Post
    Conturile care folosesc un authenticator nu au fost Hacked.
    chiar stiu pe cineva care s-a plans ca a fost hackuit contul si avea si authentificator si i-au disparut eroii si banii. Bineinteles, dupa ce a schimbat zona inapoi in US cum era initial, au aparut inapoi. MIRACOL!
    si cu toate astea a aruncat stirea peste tot.
    e plin din astia.

---------- Post added 25-05-2012 at 10:35 AM ----------

ps: cum fac eu sa accesez AH fara sa-mi instalez jocul si pe lactocul de la birou? that's the million dollar question with no answer.

4. #564 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    Darker D3 mi se pare o prostie, poti sa faci toate setarile acelea din softul oricarei placi video, din setari de monitor etc.
    Si oricum ar fi, originalul intetionat de blizzard arata imaculat.
    Eu consider o prostie ca nu au pus cateva filtre si pentru cei ce preferau coloristica din Diablo 1sau 2 si au lasat doar formatul din WOW cu toate culorile pamantului. Dar asta este o alta discutie.

5. #565 SP
    Member kaoru's Avatar
    Quote Originally Posted by bubli-789AD View Post
    Eu consider o prostie ca nu au pus cateva filtre si pentru cei ce preferau coloristica din Diablo 1sau 2 si au lasat doar formatul din WOW cu toate culorile pamantului. Dar asta este o alta discutie.
    Era foarte simplu design wise >>> a se exclude folosirea culorilor intr-un joc gen Diablo: roz, mov, verde (verde doar in limita bunului simt si nuante spre albastru mai degraba).
    NU curcubee.

Si lumina ceva mai discreta

Overall mie unul imi place sincer...nu mi se pare foarte WOW...dar se putea ceva mai bine este adevarat.

6. #566 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Tocmai ce l-am terminat si eu prima data. Bun joc. Nu la nivelul a nu mai putin de 12 ani de asteptare, dar consider ca si-a meritat banii si nu regret ca l-am amanat pe Max Payne o luna pentru el. Actul 4 mi s-a parut putin mai slab decat restul. L-am terminat pe Normal in ~20 de ore cu un DH de level 32, fara sa ma grabesc sau sa farmez deloc. Cu toate ca initial mi s-a parut mult prea fragil si prea putin amenintator, pe final a devenit o adevarata bestie nephalemul

7. #567 SP
    Junior Member hitokiri's Avatar
    Tocmai am terminat versiunea de trial si am niste intrebari.
    1. Am jucat de la inceput la sfarsit intr-un run de 3 ore jumate. Apoi cand ma intrat iar sare la questul de inceput si imi pierd hartile de la waypoint. Asa e normal?
    2. Merita sa investesti in acel blacksmith sau gasesti itemuri mai bune prin loot.
    3. Cand o sa imi cumpar versiunea full o sa pot continua cu eroul actual?

8. #568 SP
    Quote Originally Posted by hitokiri View Post
    Tocmai am terminat versiunea de trial si am niste intrebari.
    1. Am jucat de la inceput la sfarsit intr-un run de 3 ore jumate. Apoi cand ma intrat iar sare la questul de inceput si imi pierd hartile de la waypoint. Asa e normal?
    2. Merita sa investesti in acel blacksmith sau gasesti itemuri mai bune prin loot.
    3. Cand o sa imi cumpar versiunea full o sa pot continua cu eroul actual?
    Iti raspund la ultimele 2:
    2. Nu merita. Gasesti orice mai bun si ieftin pe AH, auction house.
    3. Da, poti continua cu eroul

Sent from my iPhone using Tapatalk

9. #569 SP
    Junior Member D0RY's Avatar
    Mie mi se pare aiurea ca toate attack skilurile merg cu orice arma pusa pe erou. La d2 unele mergeau doar cu anumite genuri de arma ( topor, dagger etc)

Eu joc cu monk si am pumnale, am un skill care alearga si scoate un daibo ( o bata) care o tot invarte in fata lui ca o elice , de unde apare batzul daca io am pumnale....
    Sau daca imi pun sabie in mana ... Alearga cu ea in mana dar cand lovesc mobii , sabia dispare si da tot cu pumnul.... Aiurea!

Atata timp cat joc singur nu am probleme, cat timp joc in co-op mor , defapt murim toti la anumiti champions.

Monk 52, hell act2
    13k viata, 3.4k dmg, 208 resist all.

Sent from my Nokia1100 using Tapatalk

10. #570 SP
    Junior Member hitokiri's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    Iti raspund la ultimele 2:
    2. Nu merita. Gasesti orice mai bun si ieftin pe AH, auction house.
    3. Da, poti continua cu eroul
    Ms pt raspunsuri.

Eu personal am ramas dezamagit de unele decizii din joc. Cel mai rau e faptul ca au renuntat la skill tree si atribute. Nu mai ai de facut absolut nici o decizie importanta in tot jocul. Nici cu atributele si nici cu skillurile. Totul se rezuma la ce itemuri ai pe tine. Toti o sa ajunga la lvl 60 sa fie niste clone cu nimic aparte si sa aiba aceleasi skilluri.

In D2 erau atatea variane si ramuri pe ce te puteai axa incat puteau sa fie 10 pers cu aceasi clasa si eroi total diferiti. Tin minte numai la necroman ca erau vreo 7-8 tipuri. Puteai sa te faci bonemancer, summonmancer, hybridmancer, poisonmancer etc. Si build-urile astea erau la fiecare clasa.

Ce au facut ei e pur si simplu o metoda de a face bani. O sa se imbogateasca pe urma la AH mai tare decat prin vanzarea jocului. Sigur o sa puna procent de profit pe urma la vanzare-cumparare intre useri si o sa si vanda ei ca anonimi itemuri tari. O sa vina un incompetent cu bani, o sa investeasca 1000 de euro in itemuri si o sa sparga pe oricine in PvP.

Tot jocul se rezuma la itemuri si bani. Asistam la o noua generatie de jecmaneala pe fata.

11. #571 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    OK, acum OFICIAL pot sa spun ca imi merge jocul . Dupa erori cu paypal-ul si probleme cu cardul, l-am luat de la web, trebuia sa fac asta de la inceput, dar n-aveam cash. So cya in-game! (nu cu barbarul, ala-i taica-mio).

12. #572 SP
    Member monstrul's Avatar
    Am gasit Lost Chest langa Cave of the Moon Clan dar nu o pot deschide....
    Attached Images Attached Images chest.jpg

13. #573 SP
    Junior Member D0RY's Avatar
    stai linistit ca e plin de buguri
    eu faceam un quest prin actul 1, trebuia sa omor niste minioni, iar ultimul dintre ei .. i-a scazut viata la minim, dar nu a murit.. a ramas asa.. nu se mai misca... puteam sa dau in el la vesnicie... m-am dus in oras m-am intors.. era la fel .. si questul nu l-am putut termina.. a trebuit sa ies , sa reintru.

14. #574 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Am fost hackuit. Barbarul meu de level 31 nu mai are nimic pe el. Sa ma *** in cei de la blizzard ca nu-s in stare sa faca o protectie normala pentru un joc. Deci deja nici nu mai vreau sa aud de jocul asta de *****. Pa blizzard.

15. #575 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Aveai Authenticator atașat pe cont ?

16. #576 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by calin_kalf View Post
    L-am luat si eu.ms

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

17. #577 SP
    Member Devergo's Avatar
    Singurul mod in care puteai fi hackat era ca tu sa intrii pe nu stiu ce site-uri dubioase si sa iei vreun key-logger. Autentificator sigur nu ai si oricum nu stiu cine ar hacka un caracter de lvl 31, nici 10k gold nu faci.

18. #578 SP
    Nu am intrat pe nici un site dubios. Ieri am terminat jocul si am dat log ou. Aveam in jur de 15k pe cont. Azi cand m-am logat m-am trezit gol la chapter 2 normal dificulty.

19. #579 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Dar.... aveai authenticator sau nu?

20. #580 SP
    Nu. Cea mai mare prostie e sa ai autentificator. Cand vrei sa vinzi contul sau altceva, trebuie sa ii suni, si sa le dovedesti ca tu esti propritarul contului. Dar uite ca vad ca trebuie. Dar asta e, nu-mi mai pasa, am vandut jocul, nu vreau sa mai aud de nici un joc de la blizard.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 29 of 58 FirstFirst ... 19 27 28 29 30 31 39 ... LastLast