Bartonn, vezi că joc cu DH acum.E 60.
Yup, ăla e.
Ăsta e DH-ul meu, nu e cine știe ce. Am luat o pauză de câteva luni (nici nu știam ce e ăla Monster Power, Paragon level, etc)
Nothic - Community - Diablo III
Am descoperit, din gresala, o chestie interesanta (n-am mai vazut la nimeni)tine mai mult de personalizarea "cufarului"
Click drept pe tab (1, 2 si/sau 3) - select icon - accept![]()
PVP!! Goodbye social life!![]()
Mask, estimez ca undeva in weekend sau la inceputul saptamanii viitoare o sa mai intru si eu..ma mai destind putin intre exameneSa imi pregatesti niste item-uri unice pentru DH
![]()
Are cineva idee cum pot muta auth-ul de pe in telefon pe altul, desi mi-am pierdut acel cod pe care mi-l dadusera ei? :-s
Tocmai am ieșit și eu din rahat, fiindcă aveam authenticator pe telefon și telefonul mi l-am bușit.
Le-am împins un ticket, le-am spus că mi-am pierdut telefonul și aș vrea să-mi scoată authenticatorul de pe cont. Mi-au cerut un scan de pe ID, (driver lincese, buletin, etc) numele complet pe care este făcut contul, întrebarea și răspunsul secret.
Totul a durat 1 oră maximum, mi-au trimis un link pe mail în care trebuia să-mi schimb parola. După ce te loghezi, dispare authenticatorul și poți pune alt auth. de pe alt telefon.
In principiu Blizz are cel mai bun customer support .Mie tot imi trimit mail-uri cum ca mi-ar fi hackuit cineva acc-ul de diablo , dar n-am mai intrat sa verific .
![]()
@boga, pentru tine am un quiver legendar (Dead Man's Legacy) și un crossbow legendar (Calamity)
Ți-am re-dat friend request că am avut niște probleme cu contul, nu știu de ce mi se șterseseră toți prietenii. :l
Nubusan, te aștept în joc.![]()
---------- Post added 19-01-2013 at 10:06 PM ----------
Bookmarks