Trebuie sa dezactivezi UEFI si atunci or sa iti apara pe stilul vechi. Mai multe nu prea pot sa iti spun ca nu stiu meniul.
Trebuie sa dezactivezi UEFI si atunci or sa iti apara pe stilul vechi. Mai multe nu prea pot sa iti spun ca nu stiu meniul.
Am rezolvat pana la urma cu un stick ... Toate bune si frumoase pana bag cd cu drivere si surpriza nu mergea cd romunoroc ca am garantie
![]()
De unde anume iti vin acele cabluri ? Dupa cum le vad eu, cu doua fire, tind sa cred ca sunt coolere.
Eu in continuare zic ca sunt coolere, desi mufa nu mi se pare cunoscuta. De obicei mufa era mama la cooler si intra pe pinii de pe placa de baza. Ce model este carcasa?
Well nu stiu ce sunt cu firele alea pana la urma ... controllerul si toate ventilatorele merg bine mersi , controlate , leduri si alte nebuniEu le las in pace , daca gasesc ceva care nu merge o sa mai arunc peste ele.
Man, eu cred ca sunt pentru a adauga extra ventilatoare pe acelasi controller... cele de pe carcasa ar trebui sa fie deja legate![]()
Boom ! Ma intrebam eu de ce sunt 4 cabluri si doar 2 coolereMultumesc Monky ca ai dezlegat misterul.
De ce mi se intampla doar mie chestiile dubioase?
Pe un laptop Lenovo, un model low-end, tastele numerice de deasupra lui QWERTY nu mai functioneaza. In loc de cifre apar litere. Tastatura din Numpad e si ea data peste cap, tastezi 0 si apare 2, tastezi 6 si apare 9, etc.
Am incercat combinatii de taste cu Fn +scroll lock, Fn+numlock, apasat diverse combinatii, cu Shift, fara Shift, etc, etc. Am incercat sa schimb limba tastaturii, nu a mers, am incercat sa activez si dezactivez de cateva ori din tastatura on-screen atat scroll lock si numlock de cateva ori gandindu-ma ca poate a ramas blocata sau ceva. Niciun success.
OS-ul e 8.1. Ce pisici sa-i mai fac?![]()
tudy: ai incercat sa dai (sa nu razi) Uninstall la tastatura din Device Manager? Dupa care un check for hardware changes sau chiar un reboot.
denists66: daca ne dai mai multe detalii... ce OS, ce aplicatie da eroarea asta...
Da man, am facut asta de cateva ori. Nu stiu ce sa-i fac. E inutilizabil in felul asta, nu pot reinstala Windows-ul pentru ca nu pot baga CDKEY-ul, am incercat si asta.
Ah, iti face asta si inainte de instalare... Grr... s-o fi busit tastatura?
Pai oricum poti rezolva simplu man... conecteaza o tastatura pe USB, Bluetooth sau ce ai tu pe-acolo... sa-ti faci cat de cat treaba.
Bookmarks