Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 40 of 72

Thread: Recomandari pc gaming -mediu

1. #21 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    ah, man...sunt ultimul care isi va pierde simtul umorului! lol
    ai dreptate in privinta costurilor, dar cum incerc sa ii conving pe ai mei sa imi ia ceva, incerc sa fac "afacerea" cat mai profitabila. daca le spun ca e pt wow e EXCLUS 100% sa mai iau ceva poate doar din banii mei. si asta inseamna sa strang bani vreo 3 ani, cand astea vor fi deja istorie
    o sa iau alti 2 gb ram dupa ce mai strang bani si cu asta basta! corsair-ul ala de cat sa fie ? 400? 500? +?

2. #22 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Hmm... pentru sistemul ce ti l-am aratat eu e mai mult decat suficienta asta Corsair CMPSU-400CX Sursa - PC Garage

Daca stau bine sa ma gandesc, corsair-urile sunt cam scumpe, am cam exagerat dar sunt trecut prin prea multe no name-uri.

Chieftec Smart GPS-400AA-101A 400 W Sursa - PC Garage asta este o alternativa perfecta (e Chieftec, deci nu are nevoie de prea multe cuvinte )

3. #23 SP
    ma duc sa ma culc, pana maine rumeg tot ce mi-ati recomandat pe-aici. o sa vad cum fac sa mai fac rost de bani si iau jucarioarele astea.

daca vreau sa vand cateva componente din al meu, cam cat credeti ca merita?
    procesor AMD Athlon 64 3000+ MMX 3d now ~1,8 ghz
    512 RAM
    NVIDIA GeForce 6600
    256 mb
    sursa nu mai stiu de cat e si ce ...oricum, cam astea ar fi sa le dau, sa mai recuperez din bani. cat ar face?
    thx si mai vorbim maine!

4. #24 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Gigabyte merg foarte bine si in combinatie cu intel, deci nu e problema.

Gigabyte GA-H55M-S2H Placa de baza - PC Garage ar fi asta.. dar sincer nu se merita sa scazi din pret, mergi linistit pe cea care ti-am aratat-o, mai bine mai strangi din fund o luna si mai pui 100 de lei in plus (imi cer scuze daca de te deranjeaza expresia, este o gluma ).[/QUOTE]

Quote Originally Posted by DeathWings View Post
    Cat despre sursa vs ram nici macar nu ar trebui sa stai pe ganduri, sursa in primul rand (recomand corsair).

2 GB ram sunt mai mult decat suficienti pentru cineva care nu e foarte pretentios (cineva care spune pc de gaming mediu ).

N-am prea avut prilejul sa lucrez cu GIgabyte+Intel cu exceptia a doua ori (cazuri in care sau comportat bine) thanks for confirming it ^^.

Hmm... pentru sistemul ce ti l-am aratat eu e mai mult decat suficienta asta Corsair CMPSU-400CX Sursa - PC Garage

Daca stau bine sa ma gandesc, corsair-urile sunt cam scumpe, am cam exagerat dar sunt trecut prin prea multe no name-uri.

Chieftec Smart GPS-400AA-101A 400 W Sursa - PC Garage asta este o alternativa perfecta (e Chieftec, deci nu are nevoie de prea multe cuvinte )
    Intradevar asculta-l pe Death ca stie ce zice un no name si 9800-le acela bad idea, full load poti avea surprize urate, crash-uri, CDT, BSOD, restart-uri... Desi, daca este posibil as recomanda un power supply de 500W este mai mult decat ai nevoie acuma dar pe viitor este o investie solida.

5. #25 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Eu, in loc sa merg pe un I3, as merge pe un Athlon II X4 620 sau 630. Mai ieftin si mai bun. I3-ul este X2, pe cand 620/630 sunt quad-uri.
    Impreuna cu un MSI 870(usb 3.0 si sata 3) ar fi super ok.
    "pt. nightprowler" - Wishlist la PC Garage

6. #26 SP
    asa si eu zicem sa iau asta: AMD Athlon II X2 260 3.20GHz skt AM3 box Procesor - PC Garage ca e ieftin si bun pt pretul lui...
    plus ca nu imi trebuie cine stie ce, dar dupa trebuie sa aleg si alta placa de baza compatibila. care preferabil sa nu fie msi sau asrock..

7. #27 SP
    MSI-ul care lai ales era okay dar daca vrei ceva mai sigur si ieftin asta as recomanda pentru AMD: Gigabyte GA-MA770T-UD3 Placa de baza - PC Garage

8. #28 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Quote Originally Posted by nightprowler View Post
    asa si eu zicem sa iau asta: AMD Athlon II X2 260 3.20GHz skt AM3 box Procesor - PC Garage ca e ieftin si bun pt pretul lui...
    plus ca nu imi trebuie cine stie ce, dar dupa trebuie sa aleg si alta placa de baza compatibila. care preferabil sa nu fie msi sau asrock..
    Pentru 54 de lei, ai inca doua core-uri
    Sa vezi ce bune sunt in win 7, cand deschizi enspe mii de aplicatii.
    Iar ca placa de baza, mergi pe amd 800, au sata 3 si usb 3.0
    Momentan nu prea e folosit la nimic(usb 3.0), dar in cateva luni o sa-ti fie de mare folos.

9. #29 SP
    ok, cand o sa mai vb si cu un prieten, o sa pun aici lista cu ce am ales ca prime lucruri in lista. multumesc pentru toate informatiile! daca mai aveti, eu nu ma supar lol.

10. #30 SP
    Daca vrei ceva mai sigur (nu-ti convine MSI) new tech , poti merge pe gigabyte costa umpic extra totusi... Gigabyte GA-870A-UD3 Placa de baza - PC Garage

11. #31 SP
    Member Wargasm's Avatar
    MSI sau Gigabyte, exclus asus. Am vazut in ultimii ani, prea multe cazaturi de la ei.
    Aaa, alea gen "maximus formula" sunt mai mult decat ok, dar si banii...

12. #32 SP
    ce ar trebui sa conteze mai mult la placa grafica? sa fie de 512 mb sau de 1 gb? si conteaza si BUS memory-ul? ca sa stiu cum le combin.

13. #33 SP
    La nvidia conteaza destul de mult bus-ul as recomanda una minim de 256 biti (la ati ii umpic diferit poti gasi si la 128 buna) in cazul meu prioritatea la NVIDIA este gpu cip (sa fie dintr-o generatie cat mai noua cat despre putere in functie de bani, exceptie facand low end)>bus>memory (dar sa contina un minim de 512 desigur.).

14. #34 SP
    de asta ce zici?
    Point Of View GeForce 9800GT 1GB DDR3 256-bit HDMI Placa video - PC Garage
    si care e treaba cu POINT OF VIEW?
    eu de cand ma stiu le ziceam nvidia geforce..si acum vad ca sunt numai point of view geforce cu chipset nvidia...

---------- Post added 02-07-2010 at 03:45 PM ----------

ah vad ca nu e disponibila..uite aici lista cu ce raman dupa ce aplic filtrele..ce imi poti recomanda?

15. #35 SP

16. #36 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Quote Originally Posted by Wargasm View Post
    MSI sau Gigabyte, exclus asus. Am vazut in ultimii ani, prea multe cazaturi de la ei.
    Aaa, alea gen "maximus formula" sunt mai mult decat ok, dar si banii...
    Hai man.. ca imi dai palpitatii, dupa ce am asteptat nu stiu cat sa imi iau si eu un Maximus III Gene acum aflu ca ar avea probleme?

17. #37 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Cum lucrez in domeniu m-am gandit sa-ti dau o mana de ajutor.In 1500 de ron este bine sa mergi pe AM3 de la ATI+ procesor ATI.Ai castig de performante mai bun ca la intel,placa video GTS250 insa cu 1 gb de ram este o alegere buna.
    ASUS - Placa de baza M4A87TD/USB3 (USB 3.0) +AMD - Phenom II X4 Quad Core 925.Placa video sa aiba un 1gb de memorie,acuma diferenta dintre producatori este de racire (cu ce cooler vine echipata) si bineinteles brand-ul se plateste.Ti-as recomanda sa mergi pe Gainward.Minim 4 gb de ram si voila un sistem satisfacator

---------- Post added 02-07-2010 at 05:04 PM ----------

Hai man.. ca imi dai palpitatii, dupa ce am asteptat nu stiu cat sa imi iau si eu un Maximus III Gene acum aflu ca ar avea probleme?
    Asus este unul dintre cei mai buni producatori de componente.Ma indoiesc sa ai probleme cu un produs high end de le ei.Detin 3componente Asus in actualul PC si am mai avut de-a face cu ei in trecut si sunt ok

18. #38 SP
    Cu mid-low end asus o mai dau in bara in combinatie cu AMD si unele module de rami (cu intel nu am intampinat probleme decat odata era cam pretentioasa cu modelul procesorului). Si eu am lucrat in domeniu si atatea placi de baza asus sau intors in garantie de ma durut capul. Pentru o parte din ele totusi era un fix scaderea frecventei HT la 800. Dar in principal cele bazate pe 770 (cu exceptia uneia care numai imi aduc aminte modelul dar parca nu avea SB710 si nu era full Solid State)/790/870/890 sunt bune.

Cat despre procesor ati nu exista asa ceva AMD a cumparat ATi-ul nu invers singurul lucru ce si-a pastrat numele de ATi sunt placiile video si chipset-urile acuma poarta nume de AMD. Cat despre faza cu platirea brand-ului nu sunt de acord pe langa build quality-ul care este mai bun la un brand mai faimos mai difera shader-urile pipeline-ul serviciul de garantie si altele (bine normal ca nu se aplica la toate dar in mare parte da).

Dar trebuie sa admit m-am mai uitat si asta pare chiar buna: Gainward GeForce GTS 250 Deep Green 1GB DDR3 256-bit Placa video - PC Garage ciudat ca nu am gasito prima data cand am cautat oO.

19. #39 SP
    exista vreo alternativa mai ieftina la windows 7 64 bit?
    ca mi se pare destul de mult, insa daca altceva nu exista, raman la asta.

20. #40 SP
    Din pacate nu ... cu configuratia aceea ar fii pacat sa bagi alt windows ...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast