Ajutor conectare router wireless
Problema de care m-am lovit sta in felul urmator: am un router Huawei HG865 de la RDS. Mufele lui arata asa. In el sunt conectate cablul TV, telefonul si internetul. Internetul vine prin fibra optica si intra in slotul "Optical". Din FE1 pleaca un fir la desktop, totul in regula. Acum problema e ca nu am wireless la acest router. Pe langa acest router mai am unul tot Huawei dar modelul este HG520s de la Romtelecom. Mufele acestui model arata asa. Problema e ca mufa lui in care trebuie bagat internetul in slotul ADSL este format RJ11 (mufa de telefonie) si nu RJ45 (mufa normala de retea). Comparatia intre cele doua poate fi observata aici.
Acum intrebarea: cum fac sa am net wireless cu ce am acum? Am incercat sa conectez printr-un cablu UTP din slotul FE2 al primului router in slotul LAN1 al celui wireless dar fara succes. Nu functioneaza internetul. Pot sa ma conectez in routerul wireless in panoul de administrare, dar nu merge netul. Se poate face adaptare de la mufa RJ45 la mufa RJ11 si sa le conectez? Sau are cineva vreo idee cum as putea face sa mearga? Multumesc mult pentru eventualul ajutor.