Tu ai luat si monitor si tastatura si mouse am vazut. Pe unitatea centrala am dat atat. Da stiu, de aia ti-am zis mai sus ca trebuia sa mai pui sa iei un 750ti macar.
Printable View
Tu ai luat si monitor si tastatura si mouse am vazut. Pe unitatea centrala am dat atat. Da stiu, de aia ti-am zis mai sus ca trebuia sa mai pui sa iei un 750ti macar.
Ce joc mai exact nu-ti ruleaza?
Unity de exemplu nu se poate juca
Unity e portat prost pe pc si merge si pe console prost. E cam exceptia si n-ai ce ii face.
hmm .. eu cred ca un *PS4 este 1600-1800 ron nu 2600 ron :) (400-450 $ vs 650 $) si diferenta aia de 200 $ este IMENSA.
C3zar - nu vreau sa fiu rautacios insa poti prezenta un benchmark (GTA5 / Witcher 3) chiar sunt curios cum gtx660 face aproape cat un GTx980 :) pe configuratia ta :D (ar trebui sa o lasi undeva la 30 fps si ai fi fost mai credibil :D)
PS: cine a facut calculele mai sus (Andrei) a adaugat monitor (lucru incorect)
*later edit: evident ca am vrut sa scriu PS4 nu PS3 :) ...
Offtopic: PS3 la 1600-1800-2600 RON???!? In ce univers paralel? Il gasesti la 500-800-1000 RON.
Ontopic:
QuadCore Intel Core i5-3570K, 3600 MHz (36 x 100)
Asus P8Z77-V Deluxe (4 PCI-E x1, 3 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
16 GB RAM (DDR3-2133 DDR3 SDRAM CORSAIR)
NVIDIA GeForce GTX 750 Ti (2 GB RAM)
Intel SSD 330 Series 120GB
Western Digital 1TB 10.000 RPM
Enermax 600W
A vrut sa spuna PS4.
*later edit ... hold your horses .. TYPO .. vroiam sa zic PS4 evident :D
Am si eu o mica jucarie:
Intel DG31PR
E7400 @ 2.8Ghz
Corsair XMS2 2x2GB
Zotac GTS450
WD Caviar SE 160GB
FSP Hexa 500
Infesus
Jucăria a primit upgrade la:
Asus H81M-K
Intel Pentium G3220
10GB DDR3 Crucial
Asus R7 250
HDD Maxtor 80GB pentru sistemul de operare
HDD Samsung Spinpoint 500GB pentru stocare
Corsair GS500
Cooler Master N200
Noul build, inca nu stiu ce sa fac cu GPU-ul, mai stau o vreme sa prind o reducere sau sa apara generatia nou, graba nu e. Si ca tot zicea MonkY ca 6700K arde rau, al meu e destul de linistit in idle cu ventilatoarele din carcasa la 10% :)
sa-l stapanesti cu placere, ia un gtx980ti si gata :)
si bestiuta mea :) doar ca placile video sunt de 8 GB nu de 4 GB cum e raportat :)
Felicitari man! Ai reusit in sfarsit sa ai un procesor mai rece decat temperatura ambianta! :)
Sa-l stapanesti sanatos!
Sa stii ca si la fostul 3570K pe care il tineam de la stockul de 3.4GHz la 4.1GHz aveam rezultate similare. Acum fac niste stress teste si etc pentru ca am modificat niste parametrii la fan speed, minimul posibil era de 50% rpm si era galagia prea mare. Am facut insa niste modificari si in idle cu 2-3 taburi de Chrome deschise am temperaturile de mai sus dupa ~2h. Acum daca asa va sta treaba si dupa OC mai vedem, dar momentan nu ma sa testez sistemul cum trebuie.
Darkie, ma mananca rau de un 980TI, insa e scump si mi-e ca decat sa dau o caruta de bani pe el, mai bine mai stau putin si cu aceasi bani iau echivalentul din generatia noua. Oricum, graba nu e, doar daca ma apuca pandaliile.
pai cand apare noua serie nvidia? septembrie ?
De-asta nu-mi plac mie MSi-urile lately. Raporteaza temperaturile alea din burta. Sau poate, cine stie, ai vreun cooler minune si doar 17 grade in casa :)
Doamne ce porcarioara e Speccy asta. De ce va place (fata de AIDA64, de exp.)?
Acum eu stiu ca tu esti hater la tot ce nu e Asus, dar nu auzisem de probleme nici cu procesorul, nici cu coolerul si nici cu carcasa. Astfel ca ma asteptam la exact ce am primit. Trebuie tinut totusi cont ca nu am GPU separat, altfel pot sta lucrurile odata ce pun unul, mai ales avand carcasa mATX :)
Am pus Speccy pentru ca tu pusesei initial :)
Crede-ma ca daca stiam, nu mai eram in dubii ce sa fac si cat sa mai astept. Eu am auzit zvonuri cu aprilie 2016, septembrie 2016 si chiar decembrie 2016. Deci nu stiu, momentan astept.
Gresit, eu sunt hater la tot ce nu e Apple... dar pe Asus ii suport asa, prin alianta (doar sunt the best pe felia lor, nothing even touches them!)
Eu tocmai am facut upgrade de la un MSi GTX 660Ti, care imi indica 40-50 grade, desi la suprafata radiatorului termometrul cu IR indica cel putin 70 grade (asta insemna ca pe core sarea de suta!!!). Enough MSi for me... mai ales dupa ce la service mi-au spus ca "e ceva normal". Wow!
eu zic ca noile generatii o sa apara in minim 6 luni ... ceea ce e mult prea mult cand vine vorba de asteptat :) mai ales vorbind de hardware :)
De un GTX 970 Ti se aude ceva? Eu am facut o promisiune ca nu mai cumpar nicio placa video cu TDP peste 150W... 970-ul are acum 165W (fata de 960 cu 120W). Evil, i know! Oricum nu ma joc, dar am nevoie pt. 3D stuff...