Altex sau Emag ? Sau ... ?
Salut lume. Urmeaza sa "invit in familie" un TV mai nou. Am ajuns la concluzia ca 81 de cm e perfect. M-am interesat peste tot de diferente intre LED si LCD, oricum inca nu m-am hotarat. Dar nu de asta am deschis thread-ul. In Iasi pot spune ca ar fi 2 magazine care zic eu ar fi oarecum de incredere, ALTEX si EMAG. Acum vine dilema .. De unde sa imi iau TV-ul ? Emag-ul are pret mai mic fata de Altex, la majoritatea produselor, dar Altex are service autorizat pentru toate marcile pe care le distribuie. Sa dau 100-200 de lei in plus doar pentru ca Altex are service mai "jmecher" ? Oricum garantia e doar de 2 ani, si daca nu se strica nimic la el, s-au dus banii in plus pe geam. Dar daca se duce ceva la el, o sa imi para rau ca m-am zgarcit.
Are careva povesti de zis, de bine sau de rau despre unu din cele 2 magazine, din punct de vedere a TV-urilor ? Nu ma intereseaza ca ti-ai cumparat periuta de dinti si nu ti-a acceptat-o inapoi dupa 10 zile. Sa ne rezumam doar la TV-uri.
Iar daca cei din Iasi citesc asta, poate aveti voi alte sugestii de magazine serioase din care pot cumpara un TV la pret bun.
Inca ceva, am vazut ca a aparut www.clickshop.ro, cica magazinul online a Romtelecom-ului (Clicknet).
Sa dau un exemplu de preturi gasite de mine, in mare ar fi asa: Clickshop 1500, Emag 1700, Altex 1800. (Preturile sunt pentru 32LE4500)
Pareri ?