De două zile am o problemă, mai ciudată, cu browserul meu. Țin să menționez că n-am instalat nici un plugin nou...n-am făcut nicio modificare la profile, doar browsing pe forumuri, youtube, etc (rutină).
Deschid browserul...intru pe youtube și vreau să-mie ditez canalul. Click pe channel design și merg la Background Color. Acolo este un link ce duce spre o căsuță cu palete de culori (știu codul de culoare...pot să-l introduc și manual nu-i roblemă) dar...link-ul nu se deschide. E ca și cum aș da click pe un link innactive. E enervantă treaba...
Apoi pe unele forumuri sunt postate stiri pe main și c�nd vreau să accesez view comments tot așa �mi face...dau click și nu se �nt�mplă nimic.
Am �ncercat cu Safari și merge (oricum știu că e din Firefox problema dar nu știu care e..).
Am re-instalat browserul și tot așa face (l-am re-instalat peste - am sute de bookmark-uri �ncă din 2007 + passwords + browsing history - și nu vreau să le pierd...).
Dacă-l �nchid...nu se �nchide dec�t din task manager...(și măn�ncă și multă memorie).
Care să fie problema?
Am scanat de "prostii" și n-am așa ceva...
Am re-instalat Flash, java...
Am dat clear cookies și cache...
...tot așa face.
�n rest se comportă perfect. N-am probleme cu vizionarea clipurilor...sau cu alte chestii. Și e aiurea să stai cu două web browsere să faci o modificare...
(am atașat c�teva poze...cu ce-am zis mai sus) + comparație cu Safari
No...ce naiba să-i fac?
*p.s.
Dacă sterg tot...inclusiv - C:\Users\IRonanN1\AppData\Roaming\Mozilla și re-instalez pe curat, merge...dar n-aș vrea să-mi pierd toate datele...bookmark-urile...etc. Că toate alea-s 29% din viața mea :wall:
***later edit***
...aoleo! Nu merge nici c�nd dau click pe Manage Attachments - aici pe forum
(le-am pus cu Safari)