Ca tot mi-ai adus aminte de Davy Jones, l-am facut saptamana trecuta :)
Ca tot mi-ai adus aminte de Davy Jones, l-am facut saptamana trecuta :)
...revin și eu cu o mică schiță, realizată �n grabă.
Frumos thread!
2D: Quick concepts for a scrapped ios game.
3D Low Poly: Oval Office (work in progress) & The Graveyard (work in progress)
ăsta e intitulat "My pussy has a beak".
in caz că vă intrebati, primul desen este intitulat Pirate Robot Zombie Cowboy Jetpack Robot Ninja.
Portret in lucru.
cea mai verde caracatiță. :-B
Attachment 114997
O tentativa de Homer facuta azi in parc (tot cu dejtu' pe iPad) :)
Attachment 115298Attachment 115299
Imi plac foarte mult desenele tale. Ai incercat sa le "vinzi" unor companii care fac asa ceva ? sau faci ceva cu ele ?
Sau este, ca la mine, just for fun ?
din toate desenele mele, doar 2 au fost puse pe tricouri.
sincer, nu e vorba de "v�ndut". dacă vreau să fie puse pe un tricou adevărat, designul trebuie votat. In momentul de față tot trag să am un imprimeu pe threadless ( cel mai mare site de tricouri făcute de graficieni ), dar e greu. așa că nu prea fac nimic cu ele deocamdată. Ar fi frumos să găsesc in rom�nia o firma interesată de așa ceva, dar eh. vise.
a, și btw: toate sunt făcute just for fun. banii care i-aș putea primi pe ele sunt doar un bonus. :)
Dar in Rom�nia exista o firma asemanatoare cu threadless,bumbac100.ro.Cred ca ar trebui sa incerci aici.Imi plac foarte mult desenele tale si sincer sa fiu as cumpara un tricou cu design-ul tau pe el ! Bafta in continuare !%%-
bumbac100 e o porcărie.
Attachment 116151Attachment 116152
am uitat de astea doua.
meh.
Attachment 117971
Attachment 117970
Attachment 117969
fistic in engleza se spune pistachio ( peestachio :3 )
Attachment 118275 mai vechi...
Aseara nu prea aveam ce face si m-am gandit sa-l desenez pe Solid Snake.Inspiratia mi-am luat-o din Profile Image a FurieiAlbe.
Nu sunt eu un desenator prea bun dar uitati ce a iesit.