a2a nu e chiar asa importanta pe langa k e neterminata:P.m-am si grabit sa o fac.....prima nush dak sa o las asa sau sa o colorez:D.un sfat cv?B-)
a2a nu e chiar asa importanta pe langa k e neterminata:P.m-am si grabit sa o fac.....prima nush dak sa o las asa sau sa o colorez:D.un sfat cv?B-)
Cred ca primu merge colorat ca pare prea simplu asa ;)
Macar niste umbre in creion si tot e ceva.
dak pun umbre ar arata aproape ca in manga.mai bn colorez:D.carioci sau creion?
in creion cred ca arata mai bine :-? , daca si pe pein l-ai facut in creion, fa-l si pe asta :)
edit: maine ma apuc din nou de desenat :) vreo sugestie ce sa desenez?
deidara :D sper sa va placa, am facut naspa capu :-? si la umbre am folosit creionu mecanic ca nu l-am gasit pe cel normal, si fara ala sunt mort la umbre:))
mecanic sau de lemn tot aia e(doar ca cu ala de lemn acoperi mai mult si mai repede) si foloesteste niste accente in hasura :) e prea simpla ... daca vrei nijte sfaturi: cumpara-ti nijte creioane de la cretacolor sau steadler 2B 3B sau 4B... iar daca nu vrei sa schimbi creioanele asa des cumparati un creion de 2mm de la KOH-I-NOR si iti iei un set de mine de cat vrei tu.. dar eu de ex cel mai bine ma inteleg cu 2B..
ms de sfat:) ma duc maine sa caut :D ai idee pe unde gasi? sa nu caut in fiecare magazin:))?
:D
Ceva facut in PS azi cu tableta... abea am luat-o asa ca nu injurati lol
si 3ds max 2009 are in jur de 2.5 GB? ca am gasit unul si nu sunt sigur...(incerc si eu cate ceva)
niste programe de design,stiti? site-uri de ex sau de facut tot asa ceva 3d :-/
ps. daca vrei sa te faci designer de site-uri... ce facultate trebuie sa faci?
Asta pe care o am eu e un wacom bamboo si se simte destul de ok la atingere pentru ca are o suprafata putin "poroasa" si se aproapie de feelingul unui creion pe foaie. Modelele mai scumpe am observat ca au o suprafata mai lucioasa.
---------- Post added at 01:56 AM ---------- Previous post was at 01:47 AM ----------
Trebuie sa aiba cam 2.2 gb sau 900 mb. Un alt program de 3D foarte folosit ar mai fi Maya...
Asta mi-a placut cel mai mult lolQuote:
ps. daca vrei sa te faci designer de site-uri... ce facultate trebuie sa faci?[/
Nu trebuie sa urmezi nici o facultate... totul tine de tine. Pentru site-uri, in general trebuie sa sti foarte bine Photoshop si daca vrei sa le faci de la 0, poti invata codurile de programare(HTML sau altele... sunt destule). Sunt tutoriale pe net cate vrei ;)
PHP, SQL, HTML, CSS, Java, Flash + Putin Photoshop si esti acolo ;)Quote:
ps. daca vrei sa te faci designer de site-uri... ce facultate trebuie sa faci?
Un mic concept pentru un helm... neterminat.
Hop cu un update.
Si-ncauna mai flacai! De data asta din front view :D
Mai trebuie bibilita pe ici colo si la lumini, dar merge :)
apropo de acest thread.. o sa postez si eu plansa mea de la admitere de la mincu daca o sa o afiseze astia :P
Chiar sunt curios sa vedem ce a iesit :D