-
Concurs fotografie
hey guys.
MonkY a avut ideea asta pe celalalt forum. Uitasem de ea..noroc cu DonAdryan care mi'a amintit...
Ce ziceti..facem si aici unul?
Aceeasi tema: consolele. Fiecare face o poza (sau mai multe) care sa contina sau sa faca trimitere catre console. De data asta propun sa stabilim de la inceput daca putem face editari mai mari sau nu.
Pentru premii ori facem ca si ultima oara (fiecare participant cotizeaza cu cate ceva) ori, daca avem loc de o sponsorizare... ;;):>
Eu personal as cotiza cu Sims 2 university (pc) si Autobahn total 3d, cu ochelarii de 3d (e vechi dar e fun) (tot pc). Ma mai caut sa vad daca am ceva console-specific ce poate fi bagat in concurs:D
So... e cineva interesat?:>
-
Desigur, dar nu mai bine terminam intai concursul inceput ? Sau vreti sa tinem mai multe simultan ? Nu de alta, dar inca nu ne-am strans toti prietenii pe-aici (btw, start your engines and get them all in here) :evil:
http://www.consolegames.ro/forum/f60...remii-ubisoft/
-
Se poate face oricand, dupa mine:D
-
Buna idee, trickz, insa sa o luam usor, stiu ca entuziasmul e mare (si la mine e...) insa e timp pentru toate concursurile! Daca faci iara vreo poza cu UMD-ul, oricum te votez iara! :))
-
Pana la urma cu concursul asta ce s-a intamplat ? lol
-
si pe mine m-ar interesa un asa concurs, cu mentiunea (parere personala) sa se trimita DOAR poze needitate (si aici, banuiesc, trebuie sa ne bazam pe cuvantul nostru)