-
Sony vs Nikon
Salutare!As dori si eu sa imi cumpar un aparat digital.Am gasit doua care imi plac, insa nu ma pot decide.Unul are acumulatori proprii(Sony), iar celalalt foloseste Eneloop(Nikon).Vreau doar sa fac poze in vacanta si la ocazii, deci nu am nevoie decat de filmare, poze si blitz.Am inteles ca la aparatele cu acumulatori proprii pot aparea probleme mai tarziu.Nu ma pricep la aparate, asa ca daca are cineva bunavointa sa imi spuna care este mai bun si de ce, as fi recunoscator:)!
Cele doua aparate sunt:
Amazon.com: Sony Cyber-Shot DSC-W530 14.1 MP Digital Still Camera with Carl Zeiss Vario-Tessar 4x Wide-Angle Optical Zoom Lens and 2.7-inch LCD (Black): Camera & Photo
Amazon.com: Nikon COOLPIX L24 14 MP Digital Camera with 3.6x NIKKOR Optical Zoom Lens and 3-Inch LCD (Black): Camera & Photo
Multumesc!:)
-
Aparatele compacte, tehnic, sunt cam la fel. Din punctul meu de vedere, un aparat compact este foarte util daca are baterii de tip standard, care se gasesc in comert. Poti sa incarci acumulatorii, dar garantat exista situatii cand ramai neincarcat. Nu ai curent la hotel, nu ai curent acasa, nu merge incarcatorul, ce faci? Hop la primul magazin si cumperi un set de baterii :)