Intrucat pe aria Foto-Video nu am mai fost activ lately... revin cu un subiect interesant: Reflexii ! Enjoy !
Intrucat pe aria Foto-Video nu am mai fost activ lately... revin cu un subiect interesant: Reflexii ! Enjoy !
Mi-ar placea sa vad mai multe creatii proprii. Asa, e netul plin si ajungem sa face doar o colectie de google images![]()
unde sunt facute fotografiile 1 si 3 ?
4: piesele acelea parc-ar fi de gheata
7: ce e aceea ?
p.s. sunt numerotate in ordinea aparitiei lor in post, nu in functie de denumire
that's just jaw-dropping ! so you're a professional...
daca nu te superi ca intreb... cu ce program lucrezi pt HDR? eu sunt blocat pe un trial version care nu exporta cum trebuie (a lot of noise, low-quality) dar vreu sa invat momentan apoi as vrea sa investesc in ceva calumea. CS2 nu prea imi place cum converteste...
anyway![]()
1. e la Belis-Fantanele
3. e intr-o statiune in Baia-Mare, i-am uitat numele
4. piesele sunt din plastic, in spate este o veioza care da lumina
7. este umbra perdelei pe mobila de bucatarie (o vedeam in fiecare zi si imaginatia imi zburda). Poza se intituleaza "Alien"
---------- Post added 29-01-2010 at 04:12 PM ----------
sunt amator nici nu am pretentii de profesionist
lucrez doar cu photoshop cs3.
in general nu prelucrez in niciun fel pozele, dar astea sunt exemple cam de la inceputul pasiunii mele si eram mai zburdalnic.
pentru eliminarea noise-ului la poze cel mai bun mi se pare pluginul NeatImage pentru Photoshop.
pozele sunt facute cu diverse aparate de la hp la nikon, dar in general am observat ca un DSLR te ajuta doar sa iti mareasca placerea pentru fotografie nu si la calitatea pozelor; deci se pot face poze excelente cu orice aparat.
cool man, thanks for the tip, acum am un Nikon D40 de care sunt foarte multumit, inca trebuie sa-l mai invat si sa ma joc de nebun.![]()
hai mai....daca tu esti amator, eu ce grad de fotograf sunt ?!
si sa nu fiu total offtopic, am gasit ceva reflexie productie proprie: http://www.consolegames.ro/forum/208208-post3467.html
inca mai caut prin PC, poate mai gasesc ceva mai interesant
Bookmarks