-
Recomandare sistem 2.1
Va salut. Vreau sa-mi achizitionez un sistem 2.1 pe care sa-l conectez prin jack la tv, urmand sa dau sunet din PS3 / PC la sistem prin hdmi. Il voi folosi in principal pentru toate (muzica, jocuri, filme), asa ca ma intereseaza sa aiba o calitate buna a sunetului si mai putin sa aiba o putere foarte mare. Sunt dispus sa dau aprox. 500 lei. Bugetul poate fi marit sensibil doar in cazul in care achizitia ar merita din plin.
Inca o conditie: subwoofer-ul sa nu aiba o inaltime mai mare de 250 mm.
Astept sugestiile voastre. Multumesc anticipat.
-
-
Multumesc pentru sugestii.
Cineva imi recomanda si acest Edifier. Ce ziceti de el ?
Astept in continuare recomandari.
-
Daca vrei ceva bun.. recomand Logitech.
Cu cat mai scump, cu atat mai bun !
-
La 600 gasesti logitech z5500 sh
-
Nu vreau 5.1, nu vreau SH.
-
NU recomand second hand !
Sigilat cu garantie e cel mai bine.
tudomih, alege din lista aia un produs
-
Un sistem audio pt ps3 fara ieşire optical e degeaba, am avut un logitech 2.1 conectat prin jack, se auzea ca naiba, bass de cratiţă
-
Acel Edifier are si iesire optica. Dar eu il voi conecta optic la TV.
-
iti recomand Logitech, eu cu un amic avem Logitech de vreo 6 ani si nu am avut nicio problemă
-
Nu cred ca gasesc nimic de la Logitech cu iesire optica la maxim 600 lei.
-
Uite aici, vb cu user Ipaul, la noi il gasesti la 750 lei
http://www.amazon.com/gp/aw/d/B003VAHYTG
-
Recomand un Edifire S730 :) in 2 ....3 saptamani o sa il cumpar si eu .....o sa trec cu niste pareri daca vrei :)
-
Am cumparat pana la urma un Edifier S330D, de care sunt multumit. Cred ca e singurul sistem 2.1 cu iesire optica pana in 1000 lei.
-
Corsair sp 2500 :) Cel mai bun 2.1 ( nu are optic ) .
-
tudomih: sincer, decat un sistem crappy 2.1, mai bine iti iei un 2.0 mai serios. Acum depinde daca vrei zgomot/volum mare sau vrei calitate. In caz ca optezi pentru a doua varianta, poti merge linistit pe niste boxe active/monitoare 2.0 de la M-Audio. In principiu apropiat de bugetul tau te incadrezi la un M-Audio Studiophile AV 40: M-Audio Studiophile AV 40 - Monitoare de studio - ProAVShop.
Mai multe detalii aici: M-AUDIO - Studiophile AV 40 - Monitor Speakers for Professional-Quality Media Creation.