Well, it's oficial ! Si e palpabil deja... probabil in Octombrie fiind disponibil in toata Europa. Este telefonul care se presupune ca ar trebui sa bata la orice capitol Evo-ul care face furori prin US (de Samsung Galaxy S nici nu mai vorbim).
Doua din punctele lui forte (din punctul meu de vedere), pe langa ecranul de 4.3", ar fi faptul ca e construit dintr-o singura bucata de aluminium (bye bye plastic) si acela ca foloseste noua generatie de procesoare la 1Ghz (Snapdragon processor MSM8255 impreuna cu Andreno 205GPU - care este mult mai rapid decat cel din HTC Evo, Adreno 200).
Inca nu se stie mai nimic despre baterie, lifetime... sau cat de bun este ecranul comparativ cu iPhone 4... dar daca va fi macar la nivelul sau si la un pret decent... s-ar putea sa-mi dau cancel la "preoderul" pt. iPhone 4
Downside-urile pe care le vad eu... ar fi greutatea un pic mai mare (ceea ce e normal datorita aluminium body-ului)... avand 164 grame... si faptul ca nu are front face camera (pe care probabil nu as folosi-o niciodata).
Alte avantaje... well, are dual led flash (oops Samsung, you forgot that)... si vine cu 768MB RAM (instead of 512). Si cred ca si pretul va fi un avantaj, deoarece se pare ca va veni cu 1.5GB spatiu de stocare (?!?), restul fiind folosit de pe microSD (upto 32GB).
Acum... ramane sa asteptam un review serios...
HTC launches the Desire HD: an EVO for the rest of world -- Engadget
HTC Desire HD first hands-on! -- Engadget
Bookmarks