Cam cat as lua pe un Nokia 1101? am inteles ca se cautau pe piata fiindca se puteau face smecherii cu banci etc, deci care ar fi valoarea lui?
edit: e Nokia 1100
Printable View
Cam cat as lua pe un Nokia 1101? am inteles ca se cautau pe piata fiindca se puteau face smecherii cu banci etc, deci care ar fi valoarea lui?
edit: e Nokia 1100
Il cumpar eu cu 10 lei daca platesti tu posta. Sau daca vrei la schimb o pereche de sosete,una e un pic murdara ca am calcat in noroi.
@-)
Quote:
Circulă vestea că toate exemplarele de Nokia 1100 produse la fabrica din Bochum (2002) ar suferi de un bug special. Va să zică, nici nemţii nu mai sunt ce-au fost odată. Acest bug ar permite reprogramarea softului, astfel �nc�t să poată fi folosit alt număr de telefon. De aici, posibilităţile sunt nelimitate. Se pot fura parole, conturi bancare, numere de carduri şi orice alte informaţii care pot aduce bani.
ah neaparat in Bochum? al meu e Made in Hungary
E dusa treaba omule, nu iei mai mult de 50ron.Te strofoci degeaba.
ok am vrut sa vad care ar fi pretul nu ma asteptam sa fac o avere cu el lol
Pretul real este spre 50 lei, daca este in stare buna. Zvonurile s-au dovedit mai mult false decat reale, deci posibilitatea sa valoreze mai mult decat o caramida a disparut.