Samsung Galaxy S4 has an Xbox 360-like gaming controller with an extendable clamp that holds phone • News • Android • Eurogamer.net
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=cFN55...e_gdata_player
La întrebarea de la final as răspunde cu NU
Foarte tare... Pana si buhnici zice: "prin urmare voi avea nevoie de o carcasa". Le era asa greu oare (daca tot l-au facut din plastic ieftin) sa faca si ei niste striatii, ceva... ca suntem in 2013.
Imi place faptul ca are barometru si termometru... Asta e un must have pentru smartphone-urile din ziua de azi (as fi fost super fericit daca vedeam si un termometru de tip IR).
Inca o faza tare la Buhnici: "Masoara si somnul"! Bravo Samsung! You did it! Astept ca la S5 sa-mi masoare setea si foamea :))
S Translator e interesant, dar pacat ca are nevoie de conexiune la internet tot timpul :(
O alta chestie haioasa: "Face poze cu sunet". Cred ca au stat mult cei de la Samsung sa se gandeasca la functia asta. Bine ca nu au numit-o "talking pictures" :evil:
Si in final, 2 chestii care ma contrariaza maxim cand vine vorba de GS4:
1. De ce nu lasa Samsung pe nimeni sa faca benchmark-uri?!? Scared? Nu e inca final?
2. De ce nu se spune nimic de pret?!? Lansare de produs fara pret... nu e cam, aiurea?
Bench-uri s-au facut. Am postat eu un scor pe pagina precedenta facut de cei de la phonearena.
Vorbeam de benchmark-uri oficiale. Nu cred ca stiai, dar toti cei care s-au jucat cu S4 la conferinta, au semnat NDA referitor la teste comparative. Prin urmare tind sa cred ca inca nu e versiunea finala a smartphone-ului. Asta, sau nu vor sa se faca de ras, si trag tare sa rezolve problemele pana in Aprilie-Mai cand se va putea achizitiona.
Nice
Not good! Not good at all: CyanogenMod developers will not support Samsung GALAXY S 4 - SlashGear
Nu inteleg de ce sunt asa suparati ca vor fi doua modele ala telefonului pt ca si cu S3 a fost la fel. Dual core si mhz+ram mai multi pt US si quad core si mhz+ram mai putini pt EU (S3). Quad core pt US si octo core pt EU. I don't see the problem.
Pai tu nu vezi problema... dar cei care au folosit Cyanogen pe S3 au vazut-o! Sau mai bine zis au simtit-o pe pielea lor. Din cauza configuratiilor diferite (bine, si multe alte diferente), CyanogenMod a fost cea mai mare perioada o mare varza. Am vazut cazuri in care mergea mai bine pe S2 decat pe S3... si nu cred ca e o "coincidenta".
Oricum nu-i bai... majoritatea fanilor Samsung nu-si doresc alte ROM-uri... sunt multumiti de ce ofera Samsung by default.
S-au pripit cu articolul, dezinformare si speculatie cam cum face presa de la noi (libertatea & click), ca sa isi faca publicitate.
Dupa ce s-a publicat articolul, aia de la cyanogen au postat pe pagina oficiala un anunt, iar articolul a fost editat.
merita citit ce au scris:
"Let’s start with the simplest form of this: CyanogenMod does not pre-announce support or lack of support for devices. Ever. Even for the Nexus 4, we did not announce support until a nightly build was available. Further, any announcement regarding the ‘dropping’ of device support will be communicated via this Google+ page, Twitter, Facebook, our blog, or a combination of those; it will not be something buried in a forum post.
This morning, a comment from a CM collaborator on XDA was taken to be as an ‘absolute’ in regards to support of the S4. He offered the opinion of four TeamHacksung maintainers, their frustrations and lack of interest in supporting the S4. What’s seemingly lost on those reading this is that his comments as an individual do not speak for CyanogenMod as an organization.
As for the team’s stance on the S4, there isn’t one at this time, and most definitely won’t be one before the device is sold at retail.
-The CyanogenMod Team"
Sursa
Eu din pacate (sau din fericire) nu sunt Mama Omida ca sa stiu ce se va intampla in viitor (asa cum vad ca altii deja stiu). Pot doar sa speculez pe baza datelor care le am pana acum. Si pana acum pe cat de bun a fost CM-ul pe S2, pe atat de prost a fost CM-ul pe S3 (si Note). Ramane de vazut ce va fi cu S4, dar avand in vedere cate features au adaugat cei de la Samsung (si care nu merg decat pe framework-ul propriu), ma cam indoiesc ca vor mai fi multi doritori de CM...
On: GSMArena are deja un take two (cu o groaza de benchmark-uri) la S4: Samsung Galaxy S4 preview: Take two - GSMArena.com
Off: funny HTC people :D
http://youtu.be/_h90iGXam0A
http://www.youtube.com/watch?v=gofjKnVGxtQ&feature=youtube_gdata_player
http://www.youtube.com/watch?v=3teK41hEYqs&feature=youtube_gdata_player
"pe faţa frontala se observa..." :)
Incepe sa-mi placa de Buhnici... Eu insa intre Galaxy S4 si HTC One, aleg iPhone 5 (eventual S) :D
Lasand gluma deoparte... mi-ar fi greu sa aleg intre cele doua. Probabil as merge pe HTC doar aluminiu si pentru ca Samsung mi-a aratat "spatele" (ca sa nu zic mai urat) de cate ori am avut probleme.
Eu ma gandesc des la un OneX. S4 insa mi se pare total neinteresant si neinspirat.