Am atasat lista cu preturi![]()
Conteaza pretul la tine sau telefonul ?
Alege intre un Xperia z ultra. samsung galaxy s4, htc butterfly s sau lg g2![]()
S2 cu un custom room bun gen CyanogenMod.iP4 e incet ca melcul saracul .... Tudy ai pus mana vreodata pe un ip4 cu iOS 6 ?Ony daca gasesti iP4 cu iOS 4 (slabe sanse) atunci merci clar pe iPhone.
Da, eu am in casa un iPhone 4 cu iOS6 si cu jailbreak... si merge de nota 10 (pentru un device asa vechi). Il foloseste zilnic femeia... tine 2-3 zile bateria, ruleaza orice are nevoie.
Nu mai recomandati guys iPhone-uri cu iOS 4 sau 5... Sunt tone de aplicatii care nu mai se updateaza decat pt. iOS 6, si se trezeste omul ca ba nu-i merge cum trebuie, ba nu are diverse functii. Chiar ma uitam la intalnirea CG ca saracul GreyhounD nici nu putea sa uploadeze o imagine pe pagina noastra de Facebook ca admin, pentru ca avea versiune veche... si update-ul cerea iOS 6. Nu mai vorbim ca sunt aplicatii sau jocuri care chiar nu merg decat pe iOS6.
---------- Post added 12-08-2013 at 14:14 ----------
Eu as lua iPhone 4-ul... daca e in stare perfecta.
Poate ca sunt eu obisnuit cu 4S si 5 dar acum o luna am umblat pe telefonul unui prieten cu iOS 6 fara JB si se misca destul de prost.Depinde acuma daca vrea viteza ceva mai buna = iOS 4-5 , daca vrea aplicatii cu update la zi = iOS 6.
Anyway : iP4 sau S2 clar.
Just trying to help![]()
Nokia Lumia 520, daca esti OK cu Windows Phone. Cred ca cele cu Android la pretul asta sunt destul de laggy.
Samsung Galaxy S2 nu e deloc laggy. Windows Mobile e slab rau zic eu departe de IOS si Android.
In 650 ron, am gasit un Iphone 4, Galaxy S Advance, Nokia 620...Nu sunt prea multe variante...
Daca ai gasit la 650 ron iPhone 4 , clar e o varianta...evita Windows Mobile , iti spune un posesor de Lumia, ca si telefon e destul de rapid dar Market-ul e la pamant
Sent from my Lumia 710 using Board Express
Nu, fara abonament, nu conteaza ca e SH, sa fie in stare buna si necodat...In banii astia nu prea gasesti telefoane foarte bune...
Gasesti, trebuie sa ai rabdare sa cauti. Am gasit Samsung Galaxy S2 si S3 mini exact la 650 lei SH necodate
iPhone 4 e o variantă foarte bună în banii ăștia! Exact în banii ăștia am găsit și eu unul, și urmează să mă întâlnesc cu tipul săptămână viitoare ca să-l iau.
Bookmarks