Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 12 of 12

Thread: Huawei P9 lite vs Samsung Galaxy A5 2016

1. #1 SP
    Junior Member vishu's Avatar

Huawei P9 lite vs Samsung Galaxy A5 2016

Salut
    M am impotmolit si eu intre cele doua telefoane.. ma invart cam in categoria asta de fonduri (1000-1500) si nu stiu la cine sa ma opresc
    so..aveti huawei? cum vi se pare? sau A5?

diferenta dintre ele este de aprox 400 ron (in favoarea huawei-ului), dar asta n ar fi o problema.
    M-ar interesa mai mult fiabilitatea...si cum se comporta el in general.
    Thankiez. pup

2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Stiu ca am facut si eu acum aproximativ o luna o cautare pe un price target de maxim 1200 RON, si Samsung A5 2016 Dual Sim mie unul mi s-a parut alegerea ideala (mai ales cu Super Amoled de 5.2"). Asta i-am recomandat clientului si zice ca e super multumit. Huawei... ce sa zic? Nu am o experienta prea buna cu telefoanele lor.

3. #3 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu îți recomand Moto G4, îl găsești la Orange la liber, vreo 200€.

4. #4 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Daca ar fi avut AMOLED, si eu l-as fi recomandat
    Anyway, vishu... uite poate te ajuta o comparatie: Samsung Galaxy A5 (2016) vs. Motorola Moto G4 vs. Huawei P9 lite - GSMArena.com.

5. #5 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    E bun si asa, măcar ai Android curat, nu mizeriile băgate pe gât de Samsung.

6. #6 SP
    Member solaru's Avatar
    Eu am luat G4 in detrimentul A5. e drept ca A5 arata mai bine... dar G4 se "misca" mai bine + android stock. in plus la mine a contat ca G4 e dual sim iar cardul de memorie e separat.
    ah...au si ceva oferta orange young unde era ceva promo pe el. eu nu m-am calificat!

7. #7 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    E bun si asa, măcar ai Android curat, nu mizeriile băgate pe gât de Samsung.
    Poti sa pui Android stock si pe A5 2016... doar ca e mai complicat si daca nu ma insel pierzi si garantia.

solaru: sa inteleg ca la A5 dual SIM unul dintre SIM-uri face share cu microSD-ul? Adica nu poti avea dual SIM si microSD in acelasi timp?

8. #8 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Eu am Huawei P9 lite de aproximativ 2 luni si sunt multumit de cum s-a prezentat pana acum.
    De exemplu cateva dintre plusuri ar fi:
    - este lansat recent (aprilie 2016) cu Android 6 si de cand il am a primit 2 update-uri pt. bug-uri si optimizari semn ca se ocupa de el. Sper sa primeasca intr-un final si update la Android 7.
    - cititorul de amprente functioneaza bine si mi se pare mult mai comod decat sa tastezi un cod de deblocare sau sau un pattern; in plus il poti folosi si pentru cumparaturi pe Google Play.
    - constructie solida, nu scartaie, si nu pare ieftin deloc.
    Am aruncat un ochi si peste review-urile astea doua inainte sa-l cumpar:

MonkY, asa este la P9 lite - ori ai doua SIM-uri ori un SIM si un card de memorie. Pe mine acest aspect nu m-a interesat asa ca nu l-am considerat nici un minus dar nici un plus.

9. #9 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Daca tot ai pus la P9 lite de la Buhnici, sa aiba omul de unde sa aleaga... punem si pt. A5 2016:

10. #10 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Hai sa Buhnicim si G4, nu?

11. #11 SP
    Member solaru's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Poti sa pui Android stock si pe A5 2016... doar ca e mai complicat si daca nu ma insel pierzi si garantia.

solaru: sa inteleg ca la A5 dual SIM unul dintre SIM-uri face share cu microSD-ul? Adica nu poti avea dual SIM si microSD in acelasi timp?
    Sorry... abia acum am vazut postul. Da, cel putin modelul de la Orange era dual SIM, dar Simul 2 era hibrid - ori sim, ori card. Nu am vazul A5 dual SIM si card separat.

12. #12 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    si eu sunt in aceasi dilema in acest moment, tot pentru o cunostinta, dar cred ca voi merge pe A5 din cateva motive: amoled, design, samsung, interfata ok (au mai taiat din acele bloatware si daca e le poti dezinstala) si camera. singurul dezavantaj pe care il vad sunt acei 2gb de ram, sper sa fie de ajunsi.

PS: are un pret foarte bun atm la altex.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.