Nu, dar e ceva creepy ca toate aceste UFO-uri si "porti spre Iad" apar in Moscova. lol
Nu, dar e ceva creepy ca toate aceste UFO-uri si "porti spre Iad" apar in Moscova. lol
E Gaara The Kazekage of the Sand..umbla si el cu norisorul lui de nisip peste Moscovalol
mi se pare genial tipul asta
ma uit la el de 2 ani ,de cand juca wow si a facut numai lucruri incredibile,mai urmareste cineva?
Habar n-am cine e...ultima oara cand am auzit accent francez era un destept la tekken 6 care facea toata camera noob si zicea ..i quote "aim za best of za best...you are nub cuz you're not french"
![]()
Ba da, Athene the best paladin in the world. Si eu il urmaream zilnic cand jucam wow, apoi a inceput sa bage toata ziua videouri cu tipa si m-am plictisit si i-am scos canalul de la subscribe.Plus ca mai facuse inca vreo 3 canale cu Tanya, cu I-power, cu maica-saDar chiar e genial. Si miscarea I-Power din background e foarte tare, sper sa le reuseasca, au facut destul de multe.
Nu mai joaca wow?In zilele mele bune de wow-ist aproape i-am batut echipa in arena. Cand l-am vazut i was like
![]()
and then
![]()
Worst possible "date" ever...I don't even... FML (serios) - Bodybuilding.com Forums
doamne, cel mai epic thread pe care l-am vazut
AHAHA!!! GENIAL
---------- Post added 21-12-2009 at 06:32 PM ----------
care e treaba cu acest athene?
din cele cateva clipuri pe care le-am vazut mi se pare ca e cam megaloman...
puteti posta cateva cu el JUCAND?
am vazut un truc interesant de-al lui, poate imi mai aratati si voi cate ceva ca eu n-am gasit clipuri cu el "valide", doar fakeuri cica.
La Yahoo Messenger 9 si 10 de ce la unii le apare avatarul si spune ca sunt offline si la alti nu le apare ?
cei care intra zilnic pe messenger , nu li se intampla asta , numai celor care nu intra mai deloc
Check this out!
Bookmarks