SYZYGY @-> Sa nu te superi pe mine cand iti spun, dar noi nu mergem pe principiul lasa-l sa fie. Daca mai vad vre-un post, cat de mic contra Romaniei, ne certam. (E valabil pentru toti userii care au ceva cu Romania) Nu m-am luat in principal de tine, dar nu mai pot sa accept nici cea mai mica jignire in privinta Romaniei.
De ce am eu impresia ca ala e scris de un roman?De unde ar sti un strain cine e Puya sau ce e un cocalar?Articolu e scris 100% de un roman.
xLx -> Eu zic sa taci din gura. Nu ti-a facut nimic tara asta. Este tu prea complexat ca n-ai primit jucaria care ai vrut-o cand ai fost mic. Si te-ai gandit ca e din cauza ca poate pe atunci nu aveau ai tai un salariu mare, ajungand mai tarziu la concluzia ca este din vina Romaniei .Doamne, am zis-o pe asta. lol Acuma serios, ca ne suparam.
Mario -> Iti dau dreptate.
---------- Post added 25-12-2009 at 08:59 PM ----------
@DJ_Andrei: De faptul ca Basescu e presedintele tarii pe care o iubesti atat de mult nu te simti jignit?
[....]
Edit: imi cer scuze, este un topic important unde oricine ar trebui sa aiba dreptul sa isi spuna parerea, mai ales daca este politica. In concluzie, sa imi bag **** de mai ma bag vreodata cand se discuta de politica pe un topic unde nu ar fi neaparat cazul... bine zicea in timpul campaniei userul care imi sugera sa tac si sa imi vad de treaba...
Bookmarks