azi m-a lovit inspiratia si vroiam sa pun un tag la acest thread, dar are deja nr maxim si nu se mai poate![]()
Am vazut multe mash-up-uri dar trebuie sa admit astea doua sunt reusite:
The Lagoon A-Team
Star Trek Gundam
Cum mi-a revenit aspiratorul care poate si sufla din garantie, mi-am facut ieri un "maintenance" la PC XD. Nici nu ai zice ca are 10 ani vechime carcasa lol. Scuze de deranj in camera (sunt in plina curatenie de primavara) si de mizeria ce mai era pe carcasa (dar a trebuit sa returnez aparatul si nu am apucat sa fac una si dupa ce am sters si carcasa de tot)...
Hehe..eu am oroare la cooleru de pe procesor...ultima oara cand am incercat sa il prind la loc mai era putin si aruncam cu el de pereti![]()
Pentru mai multe nu mai citati nu stiu ce forumuri dubioase care nu precizeaza sursa: Pitici Gratis
Mda... e a 1000000 oara cand postez ceva in continuarea uneia sau a catorva pagini in urma... dar de data asta nu mai dau Delete post ca e spambox si-mi permit. Na!![]()
Cine-mi da si mie repede 2 cover-uri (cat mai High Quality) pentru Dante's Inferno si Battlefield Bad Company 2... ambele de PS3. Thx in advance !
O pui pe imageshack si dai link ... sau ceva de genul ..
---------- Post added 31-03-2010 at 02:52 PM ----------
Maine ma duc pana la Buzau ... daca are cineva nevoie sa-i duc ceva acolo sau sa-i aduc ceva ... cu mare placere .
Bookmarks