Check the history: am primit warn pentru un anunt pus eronat la publicitate (lipsea numarul de contact). Nu m-as fi suparat daca-l primeam in momentul in care am facut buba... dar nu la 2 saptamani dupa ce s-a incheiat tranzactia si totul era ok si roz. Anuntul era undeva prin arhiva Publicitatii si nu pot decat sa cred ca un anume moderator bun la toate si intelept (cum doar cel care se detaseaza scarbavnic de ceilalti romani spunand mereu ca "asa-i romanul..." poate fi) ma vaneaza pentru ca are ceva personal cu mine. Cel care se detaseaza de romani prin sintagme gen "asa-i romanul", romanul care nu-i roman, e un cliseu la fel de mare ca cele pe care le-a semnalat.
Mai mult decat atat, mi se pare tragi-comic sa asist la o situatie in care, la concursul de fotografii de luna aceasta se poate observa cum acelasi moderator intelept a dat Thanks la toti participantii la concurs, mai putin mie. Sunt sigur ca "i s-au terminat Thanks-urile" fix cand a ajuns in dreptul meu si m-a sarit neintentionat cand a mers mai departe.
Consider ca cele enumerate de mine mai sus pot pune la indoiala calitatea moderarii lui Grey in ceea ce priveste posturile mele. Cum e el mereu cel mai bun dintre noi, romanu' care nu-i roman, putea avea bunul simt si etica suficient de avansata incat daca e implicat emotional in vreun fel sa nu se induplece in a ma modera. Sa lase puterea de moderare pe mana celor care pot fi obiectivi, in cazul de fata.. sa ignore posturile mele pentru a lasa pe altii mai capabili sa ia decizii.
Eu voi sustine mereu ca daca-mi permit sa blochez o suma de 300 RON pentru un singur joc si sa-mi dedic si timp si batai de cap pentru a iesi din aceasta situatie, nu trebuie sa fiu pedepsit.. ba dimpotriva, pentru eforturile si sacrifiiciile pe care le fac merit o recompensa. Nu toti ragaim Euro si ne basim MS Points incat sa ajungem la valoarea lui Rasko si sa ne facem pomana cu niste gameri "amarati". Regulamentul ar trebui sa fie flexibil pentru toata lumea caci stadiul de "parvenit" nu-l poate dobandi oricine. O ancheta de mai putin de 30 de minute era suficienta pentru a descoperi adevaratii bisnitari de pe forum, dar nu s-a dorit acest lucru... s-a dorit doar jertfirea mielului in fata lui Rasko.
Faptul ca am ajuns sa fiu jignit pentru aceste credinte m-a demoralizat foarte mult, mai ales in situatia in care tot eu am fost cel pedepsit.
Atata timp cat aceste aberatii vor continua, si cum nu sunt semne ca se vor opri vreodata, acesta va fi ultimul mesaj pe care-l adresez acestei comunitati.
Ramaneti cu bine. Khan out.
P.S. Bairam la SZYGYZY acasa this weekend

.
P.S.2. Pentru simpatizantii mei (hey, hey, multumesc Grey ca esti mandru de ei) voi incerca sa incropesc un blog in care sa mai postez reviews & stuff. Pana in ziua de fata nu mi-a placut ideea de blogging, dar pana acum 2 ani jumate pana sa nu cunosc niste oameni nu-mi placeau nici forumurile deci... tot raul spre bine
Bookmarks