Sau scriu articole si apoi dau refresh sa vada cand apar pe site :-$
Printable View
Ah...(moment dramatic)...am crezut ca vam pierdut :(
You are currently using 559.80 MB to store 2,106 uploaded attachments.
Aruncati cate un ochi pe aici:
http://www.consolegames.ro/forum/f41...fe/#post249160
http://www.consolegames.ro/forum/f29...ti/#post249151
bleaaaaaaa, booooooooooreed
1 x Walkman
1 x ineedmoney
1 x mask ..
si uite asa am ramas fara invitatii :P tenKIU...pliz cam aghein =)
Care mai vrea invitatii pe tvtorrents , am si eu 3 ;)
Tu esti Mircea?
Sunt teodor :(
Stie cineva unde pot gasi o pagina dintr-o opera antica ? Si va rog nu-mi spuneti "la biblioteca" sau mai stiu eu unde. Pe net ( am nevoie de ea azi / maine dimineata cel tarziu ).
o da... 2010 :> B-)
<---
no more posts for me until 2011 :)
PS: fiind inca 2010 nu pot sa fac inca un post nou asa ca dau edit. vreau sa va multumesc mult pentru urarile de "la multi ani" si va invit pe toti la o bere :D
PS2: si azi e ziua mea :-$
PS3: what the hell :| "Most users ever online was 10,313, 18-10-2009 at 03:33 AM." MonkY e sigura informatia?
La multi ani! (un post cu multumesc te rog >:))
OMG. Btw, tu nu esti printre ei. Sau e ziua ta ca te cheama Ion?Quote:
13 isi aniverseaza data de nastere pe 07-01-2010:
-crisstine (nascut in 1978, Varsta: 32)
-Snake (nascut in 1978, Varsta: 32)
-Kratos (nascut in 1978, Varsta: 32)
-Diabolik (nascut in 1979, Varsta: 31)
-JohnnRO (nascut in 1979, Varsta: 31)
-prophae (nascut in 1983, Varsta: 27)
-DeathWings (nascut in 1984, Varsta: 26)
-arberoa (nascut in 1984, Varsta: 26)
-carver (nascut in 1985, Varsta: 25)
-tempplier (nascut in 1985, Varsta: 25)
-dixxen (nascut in 1986, Varsta: 24)
-unq_laur (nascut in 1986, Varsta: 24)
-Syle (nascut in 1986, Varsta: 24)
De cand eram mic nu mi-a placut ca atat ziua de nume cat si cea de nastere sunt in aceeasi zi, asta inseamna mai putine cadouri :(
ziua mea de nastere a fost ieri, azi e ziua mea de nume :D. lucky me, yeah ?:D
PS: damn, 2011 :(, oh well.
LE: ce ironie, Bobby are medalia cu "editor achievement" si numele lui e cu albastru :-?, interesant... nu crezi MonkY :)? (:evil:, O:))
GTA baby b-) lol
http://www.youtube.com/watch?v=Ci8n8...layer_embedded
Asta a fost in ultimu episod cand isi pierde memoria daca nu ma insel :))
Da, este sigura. Au fost cateva spike-uri cu guest users... Probabil a mai indexat goagal ceva interesant pe la noi :). S-ar putea sa taiem "macaroana" pentru guest users daca o tin spike-urile astea tot asa. Dar o sa ne trezim cu o avalansa de new users... si scopul nostru nu e sa avem cat mai multi posibili...
Ironia e ca desi te-am rugat sa nu mai postezi astfel de probleme pe Spambox, intrucat avem Help Desk - Console Games Forum si Probleme Website - Console Games Forum o faci in continuare... Daca cei din echipa CG fac asta, ce pot sa mai cer celorlalti care posteaza aici probleme hardware, software, etc. ?!? :wall:
Totusi, daca iti place asa mult aria, iti voi raspunde tot aici (desi cred ca va fi ultima oara): Editor Achievement este un award care se calculeaza si acorda in mod automat de catre sistemul de Experience. Acest award are o formula de calcul bazata pe numarul de attachments, numarul de posturi, replies, stickies, tag-uri adaugate, threaduri create, numarul de views si numarul de voturi din poll-uri. Daca altcineva il bate la toate acestea, va primi in mod automat award-ul. Si nu trebuie sa fie rosu, galben sau mai stiu eu ce culoare. Orice membru CG poate primi award-urile automate (cu exceptia mea, unde MonkY = excluded :D )