din pacate threadul s-a transformat intr-un service de calculatare:kick: cineva ar trebui sa ia masuri in aceasta privinta. nu mai postati offtopic pe spambox, atat timp cat aveti Hardware - Console Games Forum toti aveti de la mine un :galben:
Printable View
din pacate threadul s-a transformat intr-un service de calculatare:kick: cineva ar trebui sa ia masuri in aceasta privinta. nu mai postati offtopic pe spambox, atat timp cat aveti Hardware - Console Games Forum toti aveti de la mine un :galben:
nu pot sa copiez nimic mai mare de 10 mb pe psp :/ o fi din cauza cablului usb ? :|
Am gasit raspunsul:
http://www.consolegames.ro/forum/f13...te-un-raspuns/
Degeaba l-ai gasit. Se pare ca dupa pagina 287 Hardware urmeaza Pagina 288 PSP troubleshooting. Fiecare subiect isi dedica o pagina pe threadul de Spam.
Culmea e ca daca s-ar fi uitat macar cu 1 post inainte si-ar fi dat seama ca astfel de postari aduc nemultumiri dar ce mai conteaza cand esti tanar si nelinistit.
Stiti ce... spam.
Mi-e foame.
O seara placuta in continuare >:D<
Thank God. Credeam ca-s singurul caruia-i ghiortaie matele. lol
...
Adica mi-e foame.
Haters ! D:
Boooo ! Adminii ne iau singurele threaduri de pret de pe forum: cele in care putem fi fanboy. :(
... Uhm. All hail, then ?
Ugh. Gura masii de cablu HDMI. Cel mai greu de bagat ! Ma chinui si cate 2-3 minute.
Bravo Monky, power to the people !>:)
N-am putut rezista cand am vazut smilie-ul asta: :cheerjump:
:)) tare rau ... :cheerjump:
Sa schimb oare un iphone 2g cu urme de folosire pentru un 5800 Xpress music ca nou ?
ce circula Arcade Achievement-ul :)) . Acu o ora era la Ronan , acum e la mine si in vreo juma de ora o sa fie la Raigor :)) . Damn :))
Nici voi nu stiti care e mai bun lol
Pai nu-i mai interesanta o lupta stransa decat un castigator detasat...
plus ca te motiveaza mai mult :P