de curiozitate . cat de greu ii un ps3 slim ? da acuma incerc sa calculez cat m-ar costa transportul unuia din SUA , cu banii de pe mturk :D . De preferat sa imi ziceti in "pounds" (lbs i guess :D )
Printable View
de curiozitate . cat de greu ii un ps3 slim ? da acuma incerc sa calculez cat m-ar costa transportul unuia din SUA , cu banii de pe mturk :D . De preferat sa imi ziceti in "pounds" (lbs i guess :D )
9.9 pounds...Scrie pe Amazon
una personala acuma de la mine din pc !
Imi recomandati si mie o tema frumoasa pentru ps3 care sa fie free? si de pe ce store sa o downloadez?
Doamne ce mortal a fost ultimu episod din southpark :))
Am 3 invitatii pe Tv Torrents ... tracker doar cu seriale . Cine vrea , sa dea un Pm .
Yeah....elev de serviciu >:) primiti cu spamul....lol
sida, leugemie, si alte cele.
Escrocheria perfecta este cea la finalul careia toata lumea primeste ce isi dorea....
Ciudat e putin spus...
Mi sono stancato....8-|
Care era sansa sa aflu ca un "vecin " (de care nu stiam niciodata ca vinde pe forum a primit azi si are de vanzare gow 3 lol
now: **** my social life, i am going gaming
Definiţia violului in "Codul Penal" din vremea domnitorului Constantin Mavrocordat, in anul 1750:
"Cel ce va fi prins cu ştromeleagul �nv�rtoşat primprejurul părţilor fătătoare ale muierii, i se va tăia sc�rbavnicul mădular spre veşnica lui nefolosire"