ce bine am ras la video-ul postat de Devil Bringer :))). Mi-au dat lacrimile de la atata ras :)) .
Printable View
ce bine am ras la video-ul postat de Devil Bringer :))). Mi-au dat lacrimile de la atata ras :)) .
L-au banat �n sf�rșit pe Mafioso :rulez:
Sper să fie definitiv :rip:
Un mare troll cretin care era ofticat ca nu avea bani de PS3, eu sigur cred ca daca era invers si avea PS3 in loc de XBOX360 zicea de XBOX ca este o porcarie si un jeg si mai stiu eu ce...
Nu sunt pokemaniac degeaba:
Pokemon Trainer used Revive on Jesus.
Jesus regained 9999 HP.
Jesus used PRAY on SINS .
It's super-effective!
SINS fainted.
Pokemon trainer wins!
Paste fericit tuturor!
Paste fericit consolistilor!!! Sa va distrati pe cinste, pacat ca vremea este cam urata pentru gratare:)
Paste fericit !
Am o intrebare despre internetul de la romtelecom (clicknetu') : Viteza de care tot vorbesc ei 20mb , 30 mb este viteza reala sau viteza/8 , iar internetul necesita neaparat telefon fix ? chiar am nevoie de ajutorul vostru pentru ca internetul de care v-am tot povestit nu mai functioneaza si momentan am un modem de la vodafone la care imi expira contractul si nu il voi semna din nou binenteles , si ma gandeam sa incerc cu romtelecom sa vad daca e ceva de capul lor .
Paste Fericit tuturor:)
Paste fericit Console Games !
dar de ce va abonati la clickmelc ? [-(
Paste Fericit!
un comentariu, spun eu genial de pe un tracker cu oameni mai putin geniali :))
deci, sa recapitulam:
spaceman face pamantul
apoi din pamant face un om
mai face si o femeie din coasta lui
nu le da voie sa manance merele fermecate
dar un sarpe vorbitor ii ademeneste
fac 3 baieti care culmea raman insarcinati si dau nastere umanitatii, ( sau fac orgii cu mama sau eventuale surori)
iar se plictiseste spaceman, lasa insarcinata o femeie
copilul nascut merge pe ape, invie morti, sumoneaza mancare si bautura ca in world of wracraft
apoi moare
si reinvie ca in night of the living dead
nu stiu vi se pare voua dar eu mor de ras.
:):(X(:-/:D;);;)>:D<:x:%%:p:*=((:o:>B-):-S#:-S
>:):((O:):))/:):|:-*:-B=;I-|8-|L-):-&:-$[-(:O)8-}#-o:naughty::-?(:|<:-P=D>:evil:@-):^o:-w:wall::@)lol:-SS:rulez:
and many more...
Mi-au placut mai mult astea: YouTube - 20 Funniest Football Moments
Paste ferecit tuturor!
interesanta versiune :)) . Tipii de la O zone ar fi mandrii ;;)
http://www.youtube.com/watch?v=1kiWF...layer_embedded