http://www.youtube.com/watch?v=NdoHHK27RMM&feature=fvw
Printable View
Iubesc vocea tipei!
http://www.youtube.com/watch?v=DxHYz212_Xk&playnext_from=TL&videos=KAsFuq 7VVJA&feature=sub
Don't judge a book by it's cover!
Ascultati si celelalte coveruri.
8->
Din pacate muzica nu mai este chiar ce a fost, acuma vocea este pe locul 2, iar "bidoanele" si formele voluptoase pe 1.
:please:
Farsa Adrian Cristea|Radio ZU ... cata minte pot sa aiba bambuistele
Ma uit la Nasu, sa fereasca Dumnezeu (metaforic vorbind) ce ia tradus Cartianu pe Iliescu si Gorbaciov dar si ce ce parsivi sunt impreuna cu "marele democrat" Constantinescu....
Damn it, nu stiu ce sa fac. Ma duc la cinema cu o tipa si ea vrea sa vada The Bounty Hunter, iar eu Clash of the Titans. Sa incerc sa o conving sau sa mergem la un chick flick ?
-.-'
Imi plac Jennifer A. Si Gerard B. dar daca te vei duce la acest film te vei simti castrat si viata cum o stii va inceta sa mai existe. Eu unul nu gaseam iesirea spre intrarea la WC sa pot scapa de gustul teribil pe care mi-l lasase filmul. Go seeKratosPerseus and ftw and that chick!
O sa incerc s-o conving maine. Argh. Parca vad ca o sa spuna ceva de genul "... oh. Ok. Daca tu vrei la filmul ala..."
Then I'll be ****ed. :|
Nu e sfarsitul lumii. Nu trebuie sa o convingi pe ea... nu ai ajuns inca acolo :)) Daca vrea sa mergeti voi doi la un film siropos, de ce nu? Daca filmul e bun, sunteti fericiti amandoi ca a ales ea un film bun si v-ati petrecut timpul impreuna, daca nu e bun e un motiv in plus sa mergeti SI la un film de actiune >:) Asa petreceti MAI MULT timp impreuna, muhahaha
The Bounty Hunter e bunicel si imi plac la nebunie actori principali. Go see it. ;)
Sincer , mie mi s-a parut prost spre foarte prost filmul , in ciuda actorilor prezenti ...
Lasa Luigi , fa-i pe plac de data asta si tura viitoare mergeti la ce film vrei tu :p .
Eu asa am facut cu prietena mea : Azi ne uitam la Valentine`s day sau alt film de genu 8-| si maine ne uitam la Final Fantasy Advent Children , The Dark Knight sau Lord of the Rings @-) . It`s a win-win situation :>
....
Du-te la Bounty Hunter cu ea. Eu am vazut 2012 (film, care dupa ce l-am vizionat prima oara nu mai simteam nevoia sa il mai vad inca o data) de 3 ori cu 3 tipe diferite. Iti dau un sfat, daca vrei sa vezi ce film iti place tie, ia-ti 2 prieteni de manuta (discuta-ti innainte ce film vreti sa vedeti) si mergeti la cinema. Cu tipele, este mai greu sa vezi film care iti place tie deoarece ele intotdeauna (desigur, daca te duci doar cu ea) vor opta pentru un film siropos gen Amurg ( la filmul ala, dupa ce am vazut trailer-ul mi-am zis ca nu o sa il vizionez niciodata, dar mai ales, in nici un caz cu o tipa). Oricum, acuma, la cinema sunt decat 2 tipuri de filme, cele la care te duci cu prietena si cele la care te duci cu oricine alt cineva. :D
Du-te la ce-ti place tie. Daca te vei duce la ce-i place ei te va inlocui mult mai repede decat ar trebui. :evil: Daca erai intr-o relatie cu ea statea altfel treaba.
Dr. Laur aka Hitch
Am si eu o intrebare :
Nu am mai uploadat pe YouTube niciodata , cum uploadez video-uri care sa se vada HQ (480p) . Am uploadat un video care se vede destul de bine dar pe Youtube nu am optiunea de 480p . Cum le uploadez ca sa se vada 480p ?
Youtube este destul de ciudat in privintele astea, dar daca uploadezi un mp4/avi (eu unu prefer mp4) 640X480 o sa fie 480p.