Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 124 of 257 FirstFirst ... 24 74 114 122 123 124 125 126 134 174 224 ... LastLast
Results 2,461 to 2,480 of 5121

Thread: SpamBox plx ?! :D

1. #2461 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Iar am racit. Sambata seara febra 39. Duminica toata ziua febra 39. Azi dimineata febra 37... Urasc iarna/toamna/primavara.

2. #2462 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...cum sunt Hideo Kojima și cliffy b la final lol - excelent clip! Așa da!!

Un fel de + = (vezi băi, că ne putem și noi �nțelege?)

3. #2463 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...cum sunt Hideo Kojima și cliffy b la final lol - excelent clip! Așa da!!
    Ronan,ai PS 3,ca am vazut la PSN id RonanN1,daca ai vrei sa facem o echipa in concursul de KZ 2?

4. #2464 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Hello,

Nu am, urmează pe la �nceputul vacanței de vară

5. #2465 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    ce fain e filmuletul cu MGS4 ,cei de la mega64 face niste filmulete extraordinare

6. #2466 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    De ce oare astia de la Sony au pastrat aceiasi forma a gamepadului din 1994 pana in ziua de azi...din originalitate?pff...daca te joci un pic mai mult pe ps3 iti amortesc mainile.Cei de la Sony au pastrat acelasi tip de gamepad 12 ani iar Microsoft din 2001 a schimbat 3 tipuri pana acum dar macar au ajuns la unu care mie mi se pare aproape perfect...excluzand dpadul.Imi plac amandoua consolele dar mi se pare ca ar fi o mare tampenie sa pastreze acelasi gamepad si la ps4.

7. #2467 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    eu am ps2 de 5 ani si niciodata nu m-a deranjat controllerul.....

8. #2468 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Am avut PS 2 si am PS 3 dar controlerul de PS 3 imi place mai mult decat cel de 360 acum pt. sixaxisul sau,eu mi-am instalat cip de sixaxis pe controlerul de 360 dar nu se compara cu cel de PS 3

9. #2469 SP
    Teo
    Six axixul la ce te ajuta?am jucat un pic gta4si era imposibil de controlat elicopterul/motocicleta.Mie cel putin nu mi-a placut.La ps3 imi place d-padul dar si tragacele sunt cam mici...mie cel putin nu imi place.

10. #2470 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    Quote Originally Posted by teodor1991 View Post
    La ps3 imi place d-padul dar si tragacele sunt cam mici...mie cel putin nu imi place.
    pana la urma care-ti plac si care nu ?!

11. #2471 SP
    Senior Member huber's Avatar
    pai cred ca nici unu , teodor nu vorbi dupa cateva minute de gameplay la GTA 4 , vorbeste dupa 1-2 zile de gameplay pe controller-ul de la ps3 , eu nu prea simnt mare diferenta intre controllere poate un pic mai bun cel de xbox 360 dar poate cu 5% mai bun.

12. #2472 SP
    Six axixul la ce te ajuta?am jucat un pic gta4si era imposibil de controlat elicopterul/motocicleta.
    Mie mi se parea extraordinar... sau in Uncharted cum era folosit putin dar era extrem de util...

13. #2473 SP
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Iar am racit. Sambata seara febra 39. Duminica toata ziua febra 39. Azi dimineata febra 37... Urasc iarna/toamna/primavara.
    se vedea pe fata ta de la intalinire ca nu te simnteai prea bine , vai ce fain era daca era o intalinire a consolistilor miercuri cand pleca tata la bucuresti mergeam si eu cu el .

14. #2474 SP
    Teo
    Ala de xbox360 fara discutii.Mi se pare mult mai confortabil,control mai bun la shootere,tragaci mai mare dar dpadul nu e stralucit.Acum ceva timp cand am terminat pe ps2 god of war stateam cu un prosop in gura ca ma stresa la culme zgomotul care il face d-padul..scartia si mai era si original gamepadul...

15. #2475 SP
    man acuma tu vorbesti ca detinator de xbox 360 , am recunoscuto si eu ca mi se pare putin mai bun controllerul de xbox 360 dar acuma nu trebuie sa vi sa te bati cu pumnu-n piept ca cel de xbox 360 e cel mai bun , poate pentru unele persoane care detin amebele console e mai bun cel de ps3 fiecare cu gusturile lui .

16. #2476 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Ala de xbox360 fara discutii.Mi se pare mult mai confortabil,control mai bun la shootere,tragaci mai mare dar dpadul nu e stralucit.Acum ceva timp cand am terminat pe ps2 god of war stateam cu un prosop in gura ca ma stresa la culme zgomotul care il face d-padul..scartia si mai era si original gamepadul...
    poate daca erai atent la joc , nu mai auzeai scartaitul D-padului , eu unul nu am avut nici o problema cu D-padul sau cu forma controllerului , cat despre triggere ,mie imi plac mai mult cele de la PS2

17. #2477 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    parca eram pe spambox, nu pe 'Suferim pentru controllere'. Sunt topicuri speciale pentru asa ceva, sau e la libera alegere sa creem unul.

Ma enerveaza ca se posteaza pe un topic mai mult de 4-5 posturi. Hmm.. sau trebuia sa scriu asta pe 'Ce ma enerveaza acum!' ?

18. #2478 SP
    xLx
    Member xLx's Avatar
    Vrei ? AM !

19. #2479 SP
    Manager paul's Avatar

20. #2480 SP

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 124 of 257 FirstFirst ... 24 74 114 122 123 124 125 126 134 174 224 ... LastLast