un fel de batxbox360controler :))
Printable View
Ce plictiseala...omg #-o
http://www.youtube.com/watch?v=q1UPMEmCqZo
Primele scene din filmul half life. 2,5milioan hits.
stie cineva unde gasesc sa comand beyblade-uri?:D
eu am colectie de beyblades. le am pe toate disponibile in comert, de la cele clasice la cele cu motor electric sau motor autopropulsant. am si din chinezarii, modate cu extra greutati ca sa se invarta mai mult si sa fie mai solide. aveam si din beybladeurile alea care scoteau scantei cand se atingeau dar... le'am pierdut prin timp.
daca gasesti un link ar fi dragut de postat. poate imi lipseste ceva din colectie :D
trickz fa-mi si mie pe plac si pozeaza-le , sau daca poti sa faci si un filmulet; ar fi super.
cu mare placere.. am facut deja cateva poze la ce am prin camera mea (marea mea colectie de jucarii este in subsol.. si contine tot ce am avut ca jucarie de la surprizele kinder incoace - soldateii de plumb ftw!). le urc imediat ce termin de lucrat la o panorama
Frumos trickz. Frumos. Dar .. mai ai ?
Da. Poate merg maine prin subsol sa trag cateva poze. Mai am si jucarele cu pokemon, dexter's lab, carti de joc cu pokemon, maestrii duelului, doamne ce vremuri :X
Si eu ma jucam cu Beyblades prin clasa a IV-a. Foarte frumos!
Nu votez! La muncă cu voi! >:) - am votat
De 8 ore joc Half Life 2 incontinuu ......... ce capodopera =D>
si eu am 2 blade-uri insa sunt facute de mine..adica din piese separate.revin cu poze cand le gasesc ca sunt aruncate prin birou.
trickz cum se comporta cele cu motor electric?
La mulți ani! Andrei! - marele precuționist :rulez::Quote:
http://e.vampirefreaks.com/emotes/band.gif
urmatorul psp s-ar putea sa aibe incorporata si functia de telefon.
daca va avea si aceasta functie, psp va fi consola sau telefon cu putere mare de procesare? :-?Quote:
Sony Ericsson president Hideki Komiyama has expressed his interest in partnering with Sony’s game business, stating that a PlayStation mobile handset “could happen”.
The business is currently fighting its corner in the cutthroat mobile handset market, though it has so far failed to provide a serious Smartphone competitor to the iPhone.
Cam inutil. Motorul ala le imprima o directie si atat. Este bun daca vrei sa ai o tactica bazata pe fugit. Cel cu motor autopropulsant mi se pare foarte interesant: are rotatie inversa si cand simte ca incepe sa incetineasca isi da un boost cu motorasul si chiar se simte. Era cel mai bun pe vremuri.