Nu, il vreau pentru ca nu-l am.
Printable View
Nu, il vreau pentru ca nu-l am.
NU NEGA.
dar pentru ca vreau sa te vad in actiune cum "hecaresti", o sa le uploadez eu.
Strategia Sony legat de beta trials mi se pare infecta.
Jos Home, jos Sony, jos paid betas, jos mafia ticalosita [ (c) Vadim Tudor ] !!!!!
Si care e strategia ?
"Let's give them to the same dudes, from start to finish... Oh, add a couple of extras just for fun" :)
Fitiar tunetu' sa-ti fie.... ca m-ai trezit la 8:30, eu care obisnuiam sa dorm pana la 10:00. :(
Salutari din UK :)
Alien civilisation made contact ! :O
Boo. am venit sa va mananc pe toti.
No, not into the pit! It BURNS!
Mi-a zis Bobby ca imi aduce un X360 cadou din UK :>
:))
Sa il si crezi:)
Lasa trickz... ca isi revine si Sony din "amorteala". De fapt, din toata "batalia" asta intre Nintendo, Sony si Microsoft, nu avem de castigat decat noi, gamerii.
Bobby: cum ai plecat tu, cum s-a racorit in sfarsit si la noi :))
Da' s-a racorit rau. :| Ieri era asa un val de caldurica si acum pe toata lumea vad in pantaloni normali in loc de trei sferturi.
Sin UK pana acum a plouat 2 sapt non stop. Acum ca am venit e soare :)
Eu rulez tot in 3 sferturi + tricou, am o traditie, pana nu coboara odata temperatura sub 10 grade nu fac upgrade :)
Same here.
Same here. Aseara, pe la 10, eu pe Pache Protopopescu (blvd din buc, unde locuiesc, din pacate slab iluminat) mergeam in tricou si bermude sa imi cumpar o shaorma... am trecut pe langa babe, tineri, toti imbracati gros... toti se uitau la mine de parca nu eram normal, o baba chiar m'a intrebat daca nu imi e frig:)
bermude ftw :)).Pe la sfr lui sept probabil schimb si eu garderoba.
Vreau infectul ala de obiectiiiiiiiiv.... nu mai supoooooooooort..... mai sa imi vand parti ale corpului, doar sa primesc acel obiectiiiiiiiiiiiiiiv.... uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:(((((