...gata, merge, merci.
Printable View
niste cretini in adevaratul sens al cuvantului
La description zice:
"My mom decides to buy my brother an Xbox 360 for christmas. We leave that night and return the next morning to find he has sneaked a look....just as my mom thought he would, this is the result...and yes he did get the game i will try to post the second video"
Totusi l-au torturat 3 min, saracul.
Plictisit, cred ca ma apuc de Sanitarium, ca tot il lauda cineva pe forum :) Mai bine mai tarziu decat niciodata =D>
Sanitarium... un joc superb
Cine nu are Xbox 360 strangeti-va mai multi, cam 10.000 si dati o comanda :))
xbox 360 - RDC Technologies
nu cred ca sunt normali parinti aceea cum poti sa ai faci asa ceva unui copil de 8-9 ani saracu .
Ninge ninge ninge...
Si la Galati :D A nins vreo 3-4 ore in seara asta, s-a pus ca lumea <:-P(Inca mai ninge, dar mai marunt)
...poor guy :(
Citiți description-ul <:-P
aici a nins, dar s-a oprit... dar sa se puna o data ca i-am promis teroristului ca facem om de zapada
la Ploiesti a nins si inca mai ninge dar foarte firav... slabe sanse sa se puna ceva strat.
Azi a fost un Vis de Iarna:X...am aflat ca cineva il iubeste pe Pastilutza fara ca el sa observe pana acum.
=))))))))))) Aia cred ca se joaca cu Xboxu meu ca am vazut ca intr-o zi mi-au aparut 20 de puncte.
Nu...azi am invitat-o pe o EX in oras si ne-am plimbat prin zapada si mi-a spus ca ea a avut parte de cea mai frumoasa relatie cand a fost cu mine si ca nu o va uita nicioada...si mi-a spus ca inca ma mai iubeste....si am ramas :O si daca nu era frig imi dadeau 2 lacrimi.
...�n Cluj nimic. A fost toată ziua soare. Defapt așa a e de c�teva zile bune...
Cam aiurea fără zăpadă. Măcar așa...simbolic 8-|
Ce parinti idioti... un copil de genul asta merita premiu o consola de la noi... Eu nu inteleg de ce l-au chinuit daca nu-si permit. Asta se numeste sadism. Din pacate, cu astfel de parinti ne miram ca ajung pe lume oameni precum Bin Laden si Saddam. Probabil ca si lor le-au facut glume de genul asta cand erau mici. C'est la vie.
Măi...nu știu. Aici, de c�nd a �nceput sezonul, a nins o singură dată 4-5 ore (chinuit). E soare și gata. Azi dacă e tot așa...ne vedem �n skate park!
Ce frumos ninge la Moldovița...
Asta e, am ajuns să văd zăpada la TV sau pe .net (că la munte nu merg niciodată). Merg amei, eu stau acas' :D (no day without XBL and XBV).