ronny.... deschide teve`u ;))
Printable View
ronny.... deschide teve`u ;))
TV-ul meu merge 24/7
Acum mă uit la un super documentar, pe Antena 2, despre viața lui Edgar Cayce. Absolut șocat! @-)
Ăsta e documentarul - Decoding the Past: The Other Nostradamus (2005) (TV) (pentru pasionați de așa ceva) =D>
onemanga.com
good for browsing manga :D are cam tot ce e interesant..
A plecat ROBMEN a venit dizzee. The fun never stops..
http://www.youtube.com/watch?v=K2zrc5BmUG0
Singstar Rocks:rulez::rulez::rulez:=D>=D>
thx Grey ca ai inchis threadul acela stupid >:D<
Am facut grupul consolistilor :>. Mai exact, acest grup.
pai toti useri de aici facem parte din grupul consolistilor nu ?
Nu neaparat.
fiecare era in cate un grupulet. ori in cel de ps3 ori in cel de xbox360 ori in cel de psp... ar trebui sa fim, cum zici tu, toti in acelasi grup mare. pentru o confirmare in plus, acum exista acel grupulet in care poate intra oricine.
joined ;;)
da deci cum spun ca sa fie bine deci ca sa nu fie rau neeeeeeeeuuu alonje una in pifometru si esti jos te numara :)))))) mondenii pwns :D spam spam spam :D :evil:
Tocmai am terminat si eu BF: Bad Company si las credits-urile sa meraga pentru soundtrack (:x). Arunc o privire peste ele si fix atunci apare pe ecran "Romanian QA Team". Huh? Stiam cu Ubisoft-ul si partea de mobile de la EA, dar mai multe nu. Oricum =D>.
si cand luna a lasat ca intunericul sa cada asupra Damascului, isus a deschis ochii,pentru ca el era pasare de noapte si nu putea sa umble ziua ca doar deh,era vampir...o doamna albnegru imbracata in rosu(cum erau in sin city) trecuse pe langa el neobservata pentru ca isus se ducea sa se intalneasca cu cineva al carui nume nu il stiu dar cu siguranta era cineva important...si isus a ajuns.
mai departe nu stiu pentru ca au tras jaluzelele si au aprins o lumina rosie si au inceput sa asculte Pet shop boys...deci voi presupune ca au stat la spamuit toata noaptea ;)
si acum ca spam este numai al meu,vad ca nimeni nu se mai incumeta sa spameze o sa va povestesc despre nimic:
nimicnimic
nimicnimic
nimicnimic
nimicnimic
era sa uit
spamspamspamspamspam
sekhemet.... ai uitat sa zici: spam spam|maps spam spam
spam
:%%
spam
spam/:)
mommy
can i go and kill tonight?
i feel...feel like taking a life...
Please,lend me gentle youre knife
and feel,feel like taking a life
Daddy
can i go and hunt tonight?
like you do...on sunday mornings
Honey ...i wanna feel your gentle knife
To feel....feel like taking a life..
Si ce sa va mai recomand azi? Va recomand ce mi s'a recomandat si mie (recomandare by ronan, thanks for that) Makai Senki Disgaea - Wikipedia, the free encyclopedia
aaaaa , o recomandare anime este oricand binevenita :D
singurul film bun anime pe care l-am vazut este "Vampire Hunter D"
are un story genial...