spam sapm sapm am racit spam spam spam :(
Printable View
spam sapm sapm am racit spam spam spam :(
vad ca a prins faza cu spam spam ceva spam spam :)) foarte tare.. :))
spam spam spam SPAM spam spam spam...vad ca si mine ma prinde lol
Castraveti murati cu lapte :D. Bon apetit ..
Cred ca e .. gustos :D ...
Pasaport biometric. Yes or not? I say totally NO.
1. este pe gen RFID, precum in bancnotele euro mai noi de 2005. Ce se intampla cand bagi o bancnota de 20euro in cuptorul cu microunde? kabum. Pe langa ca e monitorizata 24h/h...
2. cu totii stim ca omul este o fiinta mai complexa decat "drink, eat, f*ck". Pana acum s'a demonstrat ca daca stai x zile sub o antena de tipul x, nu poti lucra la capacitate maxima din cauza vibratiilor respective. Cum o fi sa ai in tine o antena live. Pe langa ca este o invadare (am pasaportul x pe care sunt cateva informatii importante. de ce trebuie sa fie detalii despre mine atat de mari precum alergiile, predispozitii, chiar si ****in dna info... doar e biometric si implantat).
Oricum... check @ b1tv now...
De ce trebuie sa ne bage cipuri in corp , suntem animale , nu putem sa caram pasapoartele dupa noi ?
Oricum eu NU sunt de acord si NU cred ca o sa se intample asa ceva in Romania.
P.S. Tipul cu controlul mintii e nebun
P.S.S. PIP rules!
Mie Rau ... :(( o.O :-&
Why? Mie mi se pare foarte logic... :-?? Introduci un chip care lucreaza pe anumite frecvente, cand transmite niste informatiile, emite. Cand emite, poate sa intre peste frecventa organismului tau... Exemplul cu masinuta a fost foarte ok: ai o masinuta cu telecomanda: daca nu ar fi chipul ala, ea si'ar vedea de treaba ei (chiar daca inseamna sa nu faca nimic), pe cand cu chipul ala o controlezi tu...
acum vorbim despre ceva real , nu despre o conspiratie de control al mintii , cipul nu transmite la distanta si nici nu dispune de o sursa de curent , el poate fi citit (dar nu poate fi rescris) de la apropiere de pana la 10 cm , dar eu nu vad de ce este nevoie sa avem un cipuri ca sa trecem vama , nu suntem in stare sa ne ducem pasaportul sau buletinul?
da da .... cea mai simpla metoda de control al mintii - adumi o cola sau te gadil pana mori :evil: - nu - aaaaaa plsss nu mai ma gadilaaaaaaaaaaa :(( ok iti aduc cola blestemata !!!! - :D
da dar mie tot mie rau :((( :-&
daca chiar ar putea sa controleze mintea , ar pune cipuri in telefoane si ar controla 80% din oamenii de pe pamant , in plus telefonul are si baterie si poate transmite de oriunde in lume , deci trickz nuti mai fa probleme , oricum nimeni nu poate sa ne oblige sa facem implant pentru ca pot aparea alergii si alte probleme.
Magazinele care inchiriaza jocuri dau o parte din bani developerilor sau cuiva ?
nu , ei le cumpara full price si le inchireaza de 1000000 de ori pana fac multi bani :)
Ma indoiesc ca asa stau lucrurile.
see :PQuote:
We don’t make any money when someone rents it, and we don’t make any money when someone buys it used
Ronan, you can tell us now
E maine deja! :D
nenea Ionel...banuiesc un 357?