Da. Un tip a primit un PSP. Doar ca pe alt forum, nu pe CG.
La mine 1/2 incercari intra si cand dau reedem imi iese cred ca pregatest stockul ca acu cateva ore mi`a intrat si nimic nou
LOCKERZ - Facebook
Lots of restock rumors out there right now. While we're NOT announcing the exact times/date, it will not be before we process all amnesty emails and that will take a few days. Also, this next redemption is Z-list only. That means, only Z-listers will be able to redeem. There will be a general member redemption before the END of November. Thanks and we've got a lot of work today at Lockerz HQ :-).
Ăștia sunt nesimțiți...
Adică eu nu o să pot să-mi iau nimic din magazinu lor �n timp ce X care și-a făcut 20 de conturi de mail și și-a trimis invitații o să se joace pe Wii/PSP?
La muncă cu mine![]()
Deci?
Deabia merge siteul cand sa dau si eu reedem sa vad daca au intrat in stoc ma scoate afara![]()
N-aaai cu cine domne...la fel imi face si mie,ca sa nu mai zic ca pana imi da sign in ...ma duc mananc , ma culc si tot nu e signed in.
Pai orice poate intra cat site'ul nu este in ''reparatii''.Doar ca Z-Listerii pot dar Redeem.Atat.
da dar eu astazi am dat toata ziua sign in si nu ma lasat sa intru...cum am reusit m-a data afara
Bizar...reusesc sa dau sign in ...dau redeem si ma scoate la log in menu ...dau iaaar sign in ma duc dau iar redeem si imi zice ca e offline lokerz.
am reusit si eu acum sa intru....si mi-a arat acolo sus in coltz Z-list Memeber si avea 0 ptz , 0 invitati , 0 totsper sa fie un bug sau ceva ca altfel ma las de ei de tot
![]()
nu va agitati prea tare... in momentul restock-ului e aproape imposibil de intrat pe site. daca dai in continuu refresh, te baneaza sau e site-ul offline(under maintainance). eu am reusit sa intru pe site la ultimul restock(15-16 oct), am prins jocuri de ps3 in stock, si cand am dat redeem now primeam eroare.
p.s. la ultimul restock era specificat ca un user nu are voie mai mult de 1 produs de peste 50ptz/zi
Merge acuma.
Si am vazut pe un forum ca a castigat un tip un psp go.
As vrea si eu cand este o data programata pentru reestock
Bookmarks