e ora 4:00 AM si nimic...![]()
Voi cum ati procedat la datele perosnale?:la state ce ati pus?(eu am pus MS(judetul),nu cred ca trebuie pusa tara,deoarece 3 campuri mai sus scrie clar country:....sau ma insel?
De 5 pagini incoace se intreaba cum sa iti pui adresa.Hai mai...chiar asa?Nu iti stii nici propria adresa?
Si eu am modificat pana la urma, pentru ca scrie clar mai sus tara si apoi ar fi normal sa zici judetul.Eu sunt din Campina si un prieten a facut exact cu PH la state/province si a primit tricoul, deci daca la el a mers asa o sa mearga si la mine.
In orice caz redeemul e tot mai aproape![]()
vorba lui Theodor de 5 pagini se tot discuta pe tema asta , mai terminati !
Puneti cum vrei si nu mai postati aici aiurea pentru ca nu ne intereseaza , pentru cei care mai pun intrebari din astea degeaba asa uitati-va si voi macar in spate![]()
Fix tu ti-ai gasit sa vorbesti de spam si offtopic?
Du la fiecare replica ai de completat cate veva sau sau sa te iei de cineva...poate poate mai ciupesti si tu cate un post
Daca o tii asa nu o mai duci mult pe aici.
Da rau mai esti ma...poate ca i-am ajutat pe unii oameni cu postu meu..la asta te-ai gandit Flavius?..
on topic:International Memberslease be aware that you are responsible for any incoming duties and taxes for the prize you select. If you refuse your prize for any reason, penalties will apply -- so please select carefully. If you do not want to pay your country's required taxes, please consider redeeming an e-gift card, a PayPal gift, or a low PTZ level gift. Thank you!
Am auzit zvonuri cum,ca trebuie sa platim 20%la suta din valoarea reala a produsului....mda....
platesti 20% la produsele care au valoare peste 40 de dolari cam....
ala e tva-ul la noi
daca primesti pachetele la vama o sa fi nevoit sa platesti .
iar au schimbat orele pe site-ul asta Lockerz January 2010 Gifts Restock Redemption Countdown ....sunt curios daca acum le nimeresc..
Redemption update:
1. We have thousands and thousands of prizes for this redemption, including the most popular electronics and gifts suggested by our members.
2. In response to our international members' concerns about duties and taxes on prizes--we've heard you loud and clear! We'll have thousands of e-gifts.
3. We will have many of the same prizes from the last redemption, and we won't raise PTZ levels on those prizes.
4. We do not allow exchanges, returns, cancellations or PTZ refunds on prizes. Please select very carefully.
5. To give everyone a chance, members are only allowed to redeem (1) prize each redemption.
6. Redemption can happen anytime: night, day, weekdays, weekends -- so get ready!
7. Please allow 3-4 weeks for delivery
ta-dam!
se pare ca poate fi si in weekend-uri...astia de la lockerz numa in priza vrea sa ne tina...chiar nu puteau lasa lucrurile asa cum erau? sau poate au spus asta numai sa ne induca in eroare...si o sa fie azi....who knows?cu lockerz chiar nu stii la ce sa te astepti.
Bookmarks