Nu le-au pus inca...
Printable View
Nu le-au pus inca...
Nu trebuia la ora 21:00 ?
sau la noi 23:00 ?
Aici cred ca'i problema, cum calculam orele? adica, dupa ora lor cum transformam in a noastra?
Din cate stiu ei sunt cu 6 ore inaintea noastra...
SUA are 5 fuse orare, deci e cam greu sa calculezi
Mai sunt 6 ore pana baga sansele. La ei este acum ora 3 pm. ET: Eastern Time (USA & Canada).* What is the time now in EST / EDT?
Si nu stiu ce sunteti asa panicati, aveti la dispozitie 24 de ore ca sa "cumparati" sansele. :|
Exact ReNeGaDe124 la ei este 3pm. Ei au GTM -5 noi avem GTM +2....diferenta este de 7 ore.
deci pe la ora 4:30 noaptea se baga?:D
Cam asa, da' oricum este timp pentru toata lumea sa se inscrie...... pana sambata dupamiaza mai este vreme :P.
Pe 25 este reedem-ul deci mai avem timp...
daca iti cumperi o sansa d'aia...mai platesti odata si produsu' sau doar sansa?
Iti cumperi sanse sa poti intra la un anumit numar de wave-uri(sunt 3 in total) atat, nu are nicio legatura cu premiu....deci tot trebuie sa dai un numar de ptz ,in functie de premiul dorit.
eu am crezut ca..cu o sansa d'aia iti asiguri un premiu in intervalu ala de PTZ-uri...
Nope...nu ti se asigura nimic, doar faptul ca poti participa de mai multe ori(1,2,3). Platesti pt sanse si platesti si pt premiu.
va merge site-ul?
merge perfect
Lockerz is down for upgrades
deci acuma se baga...:P
cam japca, iti ia 100 ptz ca sa te inscrii + 100 pe produs daca prinzi
Cam scump 250 de puncte, 2 sanse amarate.Quote:
Congratulations - You’ve successfully signed up to enter PTZ Place for Wave 2 on February 25 sometime between 8:00-9:00 p.m. EST. Wave 3 will be sometime between 10:00-11:00 p.m. EST.
Deci ca sa inteleg si eu lol dau 100 ptz si drept pedeapsa ca o sa prind un premiu mai dau inca 100 ptz , ce ratoni :|
Congratulations - You’ve successfully signed up to enter PTZ Place for Wave 3 on February 25 sometime between 10:00-11:00 p.m. EST.
Particip si eu la waveul 3 si la cel normal :)