cate ptz-urii aveti si ce vreti sa va luatii?:D
Printable View
cate ptz-urii aveti si ce vreti sa va luatii?:D
Momentan am 72,contul il am de o saptamana,si nu stiu,ma voi gandi cand voi avea mai multe Z.
Acuma am facut 172 de Ptz-urii si iinca 7 pers de inregistrat pana devin Z-Lister.Fac cate un cont fake pe zii sa nu ma prinda.:-SS
Nici nu stiu ce sa iau,ma tenteaza sa iau un Rock Band PSP bundle :-??sau un Guitar Hero 5 Guitar Bundle PS3, si asa psp am cred ca voi alege Guitar Hero 5:rulez:
Daca e sa te prinda,te prinde si asa.Ca vede conturi multiple pe acelasi ip.
Nu conteaza ca e facut azi,maine sau mai stiu eu cand...
Oricum sa speram ca nu ne prind.
PM me cine vrea invitatii
INVITATII INVITATII INVITATII INVITATII INVITATII
Sunt disperat, sa ma bata copacii de nu... vreau si eu sa dau invitatii buhuhuh si plang seara ca nu pot sa invit oameni asa ca o sa postez de einspe mii de ori pe zi rugaminti sa ma votati buhuhu plang acum.. na! buhuhu :(
Acest post contine sarcasm si umor ieftin. Este doar un pamflet si trebuie tratat ca atare.
da are dreptate trickz :p , pe fiecare pagina vezi vreo 3-4 oameni ca is incredibil de "generosi" si cred ca sunteti foarte uimiti de acestia , da intr-adevar ofera invitatii (nu ca ar primii ei cva pt acest act de generozitate %% ). Ar trebui sa facem un thread in care sa scriem atat : ofer invitatii pe lockerz ;)
Cine stie cand vor intra in stock premile:naughty:
Eu am 237, dar vreau sa ajung la 300 sa iau un ipod touch.
Daca nu, macar un wii
totusi ... imi raspundeti va rog frumos la o intrebare?de ce sunt pe 0 ..trebuia sa am 29 ptz...si azi am luat 2 ptz si tot pe 0 sunt ...
care e problema?
Ai avut la joculetul ala 29.Asa am patit si eu.Am avut 30 si ceva de puncte si cand am dat refresh,totul s-a transformat in 0.
Solutia:Alt cont pe alt mail.Eu asa am facut.Iti pot trimite eu invitatie daca vrei.
Punctele alea nu o sa le mai recuperezi,sau poti daca le trimiti un mail,dar ai foarte mult de astepta,asa ca mai bine iti faci alt cont si gata.
si eu am patit-o..trebuia sa am 37 puncte la inceput si m-am trezit cu 0...acum am 66..si am abia 4 invitati:(
pai inca nu l`am primit ca l`am comandat de la updateu` asta din noembrie
Aaaa,sa ne anunti si pe noi ce si cum,in momentul in care il primesti.Sa-l stapanesti sanatos!!