Mihai tata, ia un diazepam, fa-ti o injectie cu compot in ceafa si intoarce-te pe partea cealalta, in rest La Vita e Bella...............MA !:-$
Printable View
Ce este aicea mah ? Asta este thread-ul de Lockerz nu ca sa va certati voi. Duceti-va macar pe Spambox daca nu va puteti abtine si lasati thread-ul clean.
ON-> Nici acuma nu mi-am primit tricoul. :(
consol3 : macar flavius mai da explicatii,a mai ajutat dar mihai ala ce facu ? facu 3 post-uri de toata jena fara nici un inteles
ON : Voi la Daily astazi va dat ??? Ca eu dau si nu primesc nimic,iar daca dau refresh nu mai apare acolo ce am scris ,apare gol
Iar tot asa la infinit :P
iar uneori dispare
Este de la ei , au uitat sa puna punctele pe dailies :((f*&k Lockerz
L.E. - L-au reparat la mine merge.
---------- Post added 09-02-2010 at 12:14 PM ----------
De cand ai primit mail ca o sa ti-l tirmita ?
Deobicei la 4-5 saptamani o sa-l primesti pentru ca trimit prin AirMail Royal small package :( , eu l-am primit dupa 3 saptamani
Azi am avut 2 intrebari la dailies: Una (noua) care mi-a aparut cu data de ieri la care nu mi-au dat puncte (desi am intrat ieri si mi-am facut treaba), iar cand am dat refresh a aparut o alta intrebare noua cu data de azi la care mi-am primit punctele.
Edit: Ha....am intrat acum si nu mai apare decat prima intrebare, cea cu money !
mia mers si mie pana la urma si am primit
o intrebare : cand faci 20 de prieteni primesti 8 ptz pe zi ?
Ti se dubleaza punctele alocate.
Off:nu am mai raspuns ca nu sunt spamar ca altii ,dar richard ma cam enerveaza ia la puricat orice pentru posturi,iar flavius se baga si el sa se afle in treaba ...
On:Eu am primit un mail cu tricoul in care zice ca nu au mai avut pe sotck si ca isi cer scuze voi..?
Pai au trecut 2 luni daca nu 3 si ciuciu tricou...lol:(, le mai dau inca un mesaj in legatura cu tricoul lol
eu am primit mesajul incredibil de repede cam de la 10 minute de cand l-am trimis...Quote:
Hey,
We're in the process of sending out a TON of t-shirts right now. We had
thousands on backorder throughout November and December, so that's the reason
for the delays in getting the t-shirt out to you.
Make sure your information is completely and correctly filled out in the My
Account page of your profile.
Once your shirt is shipped, it should take about 2-3 weeks for US members and
about 3-4 weeks for international members. Patience, grasshopper.
-C
Lockerz Support
Pittsburgh, PA
[email protected]
Cei care ati primit banii pe paypal ,trebuie neaparat sa ai card visa sau merg si altele?si valuta trebuie sa fie in $?
din cate stiu visa!