Hehe...normal nu suport wallpapers fara natura,spatii mari..dar asta e asa..cu tema forumului.
Click pentru full size.
Hehe...normal nu suport wallpapers fara natura,spatii mari..dar asta e asa..cu tema forumului.
Click pentru full size.
PS: Stie cineva cum sa fac prinscreen daca nu am butonu' la tastatura?eu m-am chinuit cu on-screen keyboard...
![]()
Scz de off: imageshack print screen tool.. setezi ca un buton sa preia functia de print screen si desigur, locul unde sa se salveze automat poza si, daca vrei, poate si uploada totul pe imageshack in timp ce tu iti continui munca, la terminare fiind intampinat cu linkurile catre poza(/e).
kiddRasta: foloseste man cu incredere asta: FastStone Image Viewer - Powerful and Intuitive Photo Viewer, Editor and Batch Converter . Are tot ce iti doresti in materie de screenshots, fast edit, etc... Si e freeware.
Si on-topic (scuzati deranjul)![]()
pana la urma am gasit Gadwin PrintScreen Professional
mersi oricum, MonkY & Trickz![]()
doamne cat de organizat si frumos. eu n-am stat sa-mi aranjez desktop-ul pentru poza.... e "casual"
Khan, si la mine era casual... doar un pic mai dezorganizat decat de obicei pentru ca testam un E8600...![]()
Las' ca-i bun XP-ul. E sfant
P.S. Al meu cred ca are aproape un an de cand nu l-am mai instalat... si-am trecut printr-o groaza de update-uri.
Bookmarks