Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 36 of 312 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 46 86 136 ... LastLast
Results 701 to 720 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #701 SP
    Member Szergiu's Avatar

2. #702 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Cati bani aveti ?

3. #703 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Szergiu View Post
    Szergiu,Thanks buddy

4. #704 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Si noi cum confirmam hit-ul szergiu?Imi poti explica te rog? sa nu dau submit si sa primesc reject..

5. #705 SP
    Eu am pus username-ul de pe site si am pus in paranteza numele real.

6. #706 SP

7. #707 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    1. ala cu Betty l-am facut si mai demult si mi-a fost platit
    2. lamuriti-ma va rog cu o chestie... la acele Hit-uri la care scrie un nr mai mare la Available( ca si in hit-ul postat de walky, care are 7500 hits available)... eu pot face multiple hit-uri ? adica sa-l fac pe acelasi de n ori ?

8. #708 SP
    Da.

9. #709 SP
    is the man! trickz's Avatar
    in general, da. Totusi, unele au o limita, din cate am observat, desi arata ca mai sunt n, dupa cateva sute/mii nu te mai lasa.

10. #710 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    si inca o intrebare legata de acelasi subiect. m-am pus sa fac la alea cu recipes.. dar tot la al 2lea submited hit primesc mesajul : There was a problem submitting your results for this HIT.
    stiti cumva de ce ?
    daca, cumva nu raspund cum trebuie primesc acest mesaj ?

L.E. nu am dat accept hit inainte de fiecare hit ci dadeam direct submit..probabil ca de aceea primeam mesajul respectiv
    a2a intrebare ramane valabila: daca nu raspund corespunzator, il va refuza in momentul submiterii sau in momentul in care ajunge la requester ?

11. #711 SP
    Member Szergiu's Avatar
    Ca pana acum eu am pus link la conversatia creata pe site ul lor,email ul folosit si raspuns la intrebarile alea ale lor...
    Azi am comandat un cablu vga si un stick (ambele 50$)
    Luni am de ridicat 3 colete de la vama ...o masina de tuns,un stick de 8gb,un adaptor pt curent.
    Acum mai am vreo 55 $
    In total de cand am cont pe mturk am facut cca 230$ dar pe mai mult conturi.
    pastilutza sa traiesti 1000 de ani

12. #712 SP
    Mi-a acceptat toate hiturile de la Walkman...am apucat sa fac doar 14

13. #713 SP
    Banned Al_Pachino's Avatar
    Eu am facut decat unu...si mi l-a acceptatlol

14. #714 SP
    Voua v-a acceptat hitul cu CC:Bety?Ca al meu e la pending...

15. #715 SP
    Banned Al_Pachino's Avatar
    Quote Originally Posted by USSJBogdan View Post
    Voua v-a acceptat hitul cu CC:Bety?Ca al meu e la pending...
    si al meu tot la fel

16. #716 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Am acceptat aseara HIT ul cu Mechanical Olympics si mi am zis ca il fac dimineata ca am timp (era disponibil "1 day and 12 hours").
    Cat timp imi faceam filmuletul, mergea HIT ul. Cand am uploadat filmul pe YouTube si am dat Submit la HIT mi a zis "This HIT is not available anymor" sau ceva in genul.

Imi poate spune cineva ce s a intamplat?

17. #717 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    L'a facut altcnv mai repede

18. #718 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Pai il acceptasem de aseara. Inseamna ca nu mai putea sa l faca nimeni. Right?

19. #719 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    NU, se merge la anumite hit-uri pe principiul "Primul venit primul servit"...primul care da submit...si a facut si o treaba buna.

20. #720 SP
    Member Szergiu's Avatar
    ce hit ai facut ?macar era platit bine?
    @mariusik

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 36 of 312 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 46 86 136 ... LastLast