Si de romania nu mai merge facut?
Am primit mail de ProductRnR. Cica:
Message from ProductRnR ([email protected])
---------------------------------
Hello. Our worker monitoring system has been blocking workers too aggressively. It has been fixed and shows that you were incorrectly blocked. We apologize for any inconvenience this may have caused and have unblocked you.
We will continue to observe and improve our worker monitoring system. Please let us know if you have any feedback.
We have more tasks coming up - please continue to work on ProductRnR Hits. Thank you for all your work.
salut baieti... am si eu cont pe mturk si am 16.07 dolari si as vrea sa imi iau cd=key pentru World of Warcraft battle chest .. nu vreau sa imi trimita CD sau alte porcari .. vreau doar Cd-key sa pot sa-l inregistrez si sa ma joc![]()
Cum fac?? gasesc pe unde sa imi trimita doar cd-key?? ca si asa nu am ce face cu putinii bani pe care ii am in cont
multumesc anticipat
Mai merge cont cumva? Pe Romania nu il aproba, pe US presupun ca cere ssn...cel putin asa cerea ultima oara cand mi-am facut eu cont.
Salut baieti , in caz ca sunteti allive as vrea sa va rog sa-mi trimiteti si mie un cont de mturk pe privat si ii voi schimba eu parola si mailul . Zic asta fiindca nici-un cont nu mi se aproba , va rog ajutati-ma si pe mine ca la urma urmei si voi ati fost la inceput . Mersi !![]()
Da, am luat eu si nu am avut probleme. Nu sunt ilegale.
CUMPAR CONT DE MTURK.COM CU ADRESA DE ROMANIA, NU MA INTERESEAZA SA AIBE BANI PE EL, DOAR SA FIE ACTIV.
Salut.Pana acum cu banii castigati am luat Fifa 13 si Battlefield 3 pe Origin.Se poate cumpara si altceva in afara de muzica si jocuri (in format digital) ? Daca da cum?
Mie mi-au inchis contul de mTurk,dar cu GC-uri poti sa cumperi orice de pe Amazon.com.Eu castig GC-uri de pe alte site-uri (vezi semnatura) si comand in tara prin iPaul.Desigur ca poti sa comanzi unele articole de pe Amazon.com direct in tara,dar oricum trebuie sa platesti taxe vamale+transport si plus ca trebuie sa trimiti copie buletin/copie email,etc.
Eu am comandat direct in RO doar aparat foto,dar am zis ca nu ma mai complic eu personal.Este un plug-in pentru Chrome care iti zice daca articolul cautat se poate trimite in tara,si de la ce selleri :
https://chrome.google.com/webstore/d...bbebcndfdkclpc
Nu are nimeni cont de Romania valid? Fara sa fie suspendat.
Il cumpar cu bani si ofer de asemenea si un SSN pentru cont de america.
Daca te intereseaza ceva similar? Iti pot trimite un site pe pm.
E acelasi lucru ,doar ca aici primesti bani rezolvand niste teste nu pe gift card ca la Amazon ,fara sa fii restrictionat ,ca na e America ,din 100 de firme ,daca iti trimit 5 in Romania e bine .
Eu am cont pe Amazon ,de vreo 4 ani,cu toate astea nu vor sa mai faca nimanui cont ,indiferent de unde e. Daca nu e din America ,la revedere
Sau da mi un pm sa ti explic.
---------- Post added 31-07-2013 at 17:12 ----------
Cine e interesat de astfel de site uri sa mi dea un PM .
Imi poti da un pm cu site-ul dar sigur il stiu si pe acela, am cautat mai multe de-a lungul vremii dar poate s-au dovedit a fi ori scam-uri, ori platite foarte, foarte prost.
Bookmarks