Am card Maestro iar cand introduc zice ca numarul cardului nu e corect,de ce?
Printable View
Am card Maestro iar cand introduc zice ca numarul cardului nu e corect,de ce?
Pentru ca Maestro nu exista in lista lor de carduri internationale....Se dau carduri copiilor de 13 ani?WTF...in ce tara traim:|:|:|
Hituri ceva?
https://www.mturk.com/mturk/searchba...=ARW2YNTAKTVNQ
le faceti numaidecat cu TAB si space 140*0.05=7$
hituri bune ? :naughty:
Vreau sa inchid si eu contul pe care il am deschis si sa imi fac unul nou cu adresa sa US.
Ce as putea sa-mi achizitionez si eu de cei 150$ care ii am ramasi in cont ? Ma gandeam la electronice (un ipod , un psp) . M-as incadra in pret? Sau daca nu... stie vreunul din voi vreun magazin cu haine mai frumoase si fara taxe prea mari?
Pastilutza
prin ce mama naibi trimit cei de la eletronica direct incat cer 60$la trAnsp???
Am comandat un hdd si pe usps.com imi arata ca pachetu meu a plecat din sua pe 24
e vreo sansa sa ajunga joi?1aprilie....ca apoi e Pastele....
Tind sa cred ca trag teapa la transport...usps standard e 10-15&
si ai rezolvat ceva cu ipodu.,,jailbreak?
Pai aia trimit prin Fedex....mie asa mi'au trimis piesele pentru PC.
Ipod-ul l'am jailbreak-uit de 1 saptamana.Ma joc Spore ca disperatul.
Eu vineri sper sa imi vina Wii-ul.
e vreun telefon ceva pe amazon cu mp3 care sa nu depaseasca 134 dolari cu tot cu transport?
La magazinul myGearStore nu vad eu bine sau transportul chiar e 10$ pentru orice produs? Amazon.com Shipping Rates: myGearStore@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/4134GArGN7L.@@AMEPARAM@@4134GArGN7L
Mie in mail mi au spud ca trimit cu usps...mi au dat si un cod pe care daca il bag pe usps.com imi da ceva date despre comanda
deci nu trimit prin fedex
daca pachetu a plecat din sua pe 24 e vreo sansa sa ajunga prin usps priority pe 1 aprilie...sau si de paste nu am pc..
De aproape 2 saptamani tot umblu pe net de pe iPod
la ajc24 e 20 de dolari transportu cu usps priority
ProdUniverse s-a intors,faceti 2 si la nimereala si vedeti daca accepta...
O sa tampesc daca mai pronunti o singura data cuvantul "Nimereala" pe acest thread:wall:
Zero,lasa'l in pace...oricum e o "nimereala" de copil...facut dintr'o "nimereala".
"Nimereala" i'a marcat viata lui.Cand va face sex prima data se va ruga ca printr'o "nimereala" sa nu dea in patura.
eu nu gasesc hit-urile de la produniverse . Deja s-au terminat ? sau nu am cautat eu destul de mult ?:p sau acuma le baga ?:D
sunt terminate....