Quote:
Originally Posted by
ionutz1512
Puteti sa-mi spuneti si mie cum gasiti selleri care trimit produse in Romania? Ma intereseaza accesorii birotica, hartie, pixuri etc. Voi faceti atatia bani pentru ca lucrati noaptea?? ca eu am reusit sa fac vreo 5 $ in 4 zile si nu sunt foarte multumit.
Cauta in bara de search de la Amazon ( De exemplu cuvintele "Hp office quickpack paper" ). Ai gasit cateva rezultate. Da click pe unul din produse si vei ajunge pe o alta pagina. Aici vei gasi un set de preturi:
New, Used sau refurbished. New se refera la produse noi. Used se refera la produse folosite. Iar refurbished se refera la produse folosite si reinointe ulterior.
Daca produsul este si New, atunci da click pe "New", aici vei gasi o lista de firme care trimit produsul mai ieftin,mai scump, mai rapid, mai greu,etc.
Daca la una din firma scrie "International & domestic shipping rates:" insemana ca ar trebui sa trimita si in Europa, deci "si in Romania". Da click pe "International & domestic shipping rates:" si verifica sigur sa vezi daca apare Europa in lista, unele se limiteaza doar la Canada.
Eu cel putin numai lucrez ca nu am cu ce. Cand am ocazia mai fac cate ceva. Astept... Dar nu ma sperii, mereu au aparut HIT-uri noi.