defapt mie mi-au raspuns de fiecare data cei care mi-au scazut pretul si mi-au zis cu cat pot scade si cei care nu au vrut mi-au zis direct ca nu pot
sunt classify https://www.mturk.com/mturk/preview?...IIBO6L92HKK014
Printable View
defapt mie mi-au raspuns de fiecare data cei care mi-au scazut pretul si mi-au zis cu cat pot scade si cei care nu au vrut mi-au zis direct ca nu pot
sunt classify https://www.mturk.com/mturk/preview?...IIBO6L92HKK014
Dear x, First thanks for your order. Unfortunately we have a little problem here. As we stated in our policy (care, nu stiu, pe pagina produsului nu zice nimic), we are unable to ship this out of the 48 US mainland states due to the prohibitively expensive shipping cost. So we will probably have to cancel the order. Actually your credit card is never charged. Thanks a lot for your understanding, and have a great day. /:) Era vorba de un casetofon auto. Sellerul e AzTopia.
Sunt curios de ce mai au puse preturile cu transportul international...
Asadar, cunoaste cineva un vanzator de playere auto si/sau difuzoare care chiar trimit in Europa (cu transport decent, nu ozn-uri gen 70$+10 per pound)? Am cautat de mi-a iesit par alb.
ps: Sunt cu buget restrans, deci un nene care vine doar pioneer de 300$ nu ma ajuta.
De la Blamoshop am luat si eu 2 difuzoare si au venit in perfecta stare...
Corect magazinul, dar are doar doua playere si niciun difuzor care sa se potriveasca la mine :(
Amazon.com Shipping Rates: PhiMart@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/01A4fs6j61L.@@AMEPARAM@@01A4fs6j61L dar vine la usa cu FedEx si platesti taxe la greu. In rest, au produse foarte bune.
Foloseste cineva turkalert? pentru ca eu mi-am facut cont si am cativa la my watchlist, insa nu am primit nicioada nici un mail de notificare.
majoritatea de pe aici folosesc turkalert...
probabil nu ai bifat acolo "subscribe"
Mi am luat azi telefonul de la vama:D
Lg Optimus 2x(p990) si un Sony Live View watch:D
Total ~720$
Imi da eroare la codul postal.Ce as putea face?Spune asa:
Your address contains an invalid State/Zip Code combination.
Invalid value for ZIP or Postal Code
Inca ceva: -pot cumpara orice produs care se gaseste pe amazon cu banii castigati?
-cam care este castigul zilnic pentru voi ca sa imi fac o idee?:)
castigul pe zi variaza i intre 0 si 9999$
Daca e vorba de o adresa de US, gaseste una buna pe google.
Banii castigati sunt transformati in Gift cards cu care poti cumpara cam orice, mai putin bunuri digitale (gen jocuri downloadabile pt Win/PSN/Live). Eu asa stiu...E totusi posibil sa poti cumpara Kindle ebooks sau mp3-uri, eu n-am incercat sa cumpar decat jocuri pt PSN si nu a mers. Anyway, scrie la Help ce poti cumpara si ce nu poti cumpara cu Gift cards, cauta acolo.
Depinde cat timp petreci cautand HIT-uri (sau daca esti pe faza cand te anunta TurkAlert-ul) si de noroc...In unele zile nu gasesti nimic, in altele gasesti niste hit-uri bune si dai lovitura pe ziua respectiva. Deci intre 0 $ si cateva zeci de dolari (sau sute, daca dai crezare legendelor urbane de pe acest thread :) ) pe zi.
Sweet :yes: Sa le folosesti sanatos. Cat ai avut de platit tva/vama?
Si multumesc celor de mai sus cu recomandarile, am gasit in final un mp3 rezonabil la Amazon.com Shipping Rates: E & B ElectronicsSpre surprinderea mea, coletul a fost trimis dupa vreo 2 ore de la plasarea comenzii. Abia-l astept.
Nu am apelat niciodata la E&B ptr faptul ca erau foarte scumpi si nu imi raspundeau la mesaje.
Rog sa nu ii raspunda nimeni.Sa caute milogul in urma,ca doar nu suntem punct de informatii....Nu e in stare sa citeasca prima pagina.
Cu 2 pagini in urma s-a explicat dar tu esti prea "boss" ca sa dai un search sau sa te documentezi putin.....rusine de baiat ce esti...
Am rugat daca ma poate ajuta cineva, atat.Nu trebuie sa sariti cu gura pe mine, este prima data cand aud de site-ul asta.Si nu sunt 'boss', doar ca sunt dezinformat.
Te poti informa foarte usor citind primele si ultimele pagini ale topicului, daca nu chiar intregul topic. Sunt multe pagini, dar si informatia este multa si daca se repeta la fiecare pagina, unde mai ajungem? Threadul are o parte foarte buna de sustinere la inceput, cu informatii destule. Restul threadului este de dezvoltare, nu de repetitie.
Altfel, cand se posteaza ceva util, nici nu mai vezi printre atatea intrebari...
50 de lei:wall:
Pachetul a ajuns la vama si nu am avut probleme...oricum valoarea declarata era 79$:))
Comanda data pe 14 si a ajuns cam pe 19 la vama si pe 21 l-am ridicat(au program doar 2 zile pe saptamana la vama)
Recomand FGS Trading:D
Are careva idee daca firmele de curierat livreava colete la domiciliu si sambata???
Am un pachet ce vine prin pegasus si azi a intrat in RO...l-au vamuit...etc...asa imi apare pe pagina de tracking:evil:
E vreo sansa sa il livreze maine?
Am sunat la ei dar nu raspunde nimeni...:|
Hello. Azi am stat 9 ore sa citesc ultimele 120+ pagini de pe acest thread. Lucrez pe mturk de vreo luna si ma bucur ca mi-am lamurit o groaza de lucruri. Apropo, asa am aflat de turkalert si mai devreme am primit notificare pt ProductRnR cu 0.06/hit. A mai prins cineva? Erau 200 hituri disponibile, eu am reusit sa fac 50.