de obicei, produsele comandate pe AMAZON.COM vin din state unite. asta inseamna ca vei plati taxe (la oficiul postal vamal) daca valoarea produsului depaseste 60$. pentru produsele importate din EU, nu platesti nimic
Printable View
de obicei, produsele comandate pe AMAZON.COM vin din state unite. asta inseamna ca vei plati taxe (la oficiul postal vamal) daca valoarea produsului depaseste 60$. pentru produsele importate din EU, nu platesti nimic
Daca nu ma credeti va arat in team viewer ,nu aveam nici un motiv sa mint .
ce hit-uri mai faceti?
fa screenshot la contul de MTURK sa vedem acolo "Total Earnings - 1500$ "
Nu prea conteaza taxele vamale. Majoritatea nu depasesc 4%. Cel mai daunator este TVA-ul care este la orice produs 24%.
eu de TVA zic. 24% pentru produsele peste 60$. m-am interesat.
daca primesti mai multe produse si valoarea lor cumulata e > 60$, platesti taxe
daca ai un singur produs cu valoarea > 60$, platesti taxe
Dar in alte tari are cineva habar cum sta treaba cu legile? De exemplu sa pun sa mi le trimita in Italia la cineva. Acolo s-ar plati tva? A incercat/Stie cineva?
TVA se plateste in orice tara din EU
@Cosmin_radu Tva se plateste pentru orice produs venit din afara Uniuni Europene si in orice tara ar venit tot se va plati, poate ca nu 24% ca in romania dar tot se va plati.
colete venite din Marea Britanie de exemplu sau din Poland( polonia ?) le preiau de la posta de care apartin sau posta vamala?
ce i din UE se ocupa posta/curieru....nu platesti nicio taxa...
ce i de afara ...taxe cat incape
a zis si el la vrajeala de polonia cred :)...
de ceva timp ma tot chinui sa scot bani de pe 3 conturi dar cand vorbesc cu cei de la amazon toti imi spun ca nu pot :| . Pana saptamana trecuta totul era bun da acuma nu pot scoate bani. Uni imi spun ca o vorbit cu cei din departamentul de Gift Card si o sa ma contacteze in 24-48 ore . Daca ma puteti ajuta astept raspuns .
Multumesc .
Eu acum 5min am transferat 10$ si am facut o comanda.
I-a transferat imediat.Nu stiu de ce nu merge si la tine.Cat vrei sa transferii?
Am facut o comanda dupa XCELL pe 9.05 si pe 24.05 era la posta.Destul de reapid.
Miercuri am facut o comanda dupa VPGames, adum sa vad cat de repede ajunge.
Pastilutza,cam �n c�t ai str�ns banii pt psp go şi alea 2 jocuri ?
pe ce tara trebuie sa imi fac cont?
Mi s-a stricat mp3-ul:)).Nu stie nimeni un seller pentru ipod nano sau classic?Nu as dori ipod touch pentru ca este prea scump:).Ipod am gasit doar aici: http://www.amazon.com/gp/browse.html/?me=A2JUPN4BTA3CZV
@moarteax: Romania