Si ai platit tva?
Printable View
Sellerul e din UK deci TVA ul nu se plateste...
Am plasat o comanda destul de mare la el...si de asta intreb despre autenticitate/...
Preturile nu sunt nici pe departe cele mai mici(se poate spune ca e printre cei mai scumpi) dar daca sunt originale tot sunt sub retailerii din RO.
Deocamdata pare serios...a trimis deja coletul
Sellerul fiind din UK nu platesti nimic in afara de pretul produselor si transport.
Pretul nu il comentez, mare, mic nu ne obliga nimeni sa cumparam. Avand in vedere ca platesti din banii din Mturk si NU mai platesti TVA sau alte taxe catre statul roman iar costul transportului este absolut decent (7,5$ + 3,5$ pt fiecare produs suplimentar) eu sunt multumit.
Salutare, tocmai ce m-am bagat si eu cu mturk, dupa 3 zile am obtinut si cateva calificari de transcriptor la CastingWords :)
3 zile = 15$ *-:)
Castingwords platesc prost in opinia mea.Acum sunt judge the sentiment de la Dolores faci 5-6 dolari pe ora ,depinde cit de repede le faci si cit de multe te lasa.Salut:)
Eu nu am dat de niciun Dolores pe acolo :( poti sa-mi un link ceva te rog? :)
Salut eu sunt nou cu mturk , defapt am cont de vreo doua saptamani si am reusit sa fac numai 14 $, si vreua sa va spun ca am stat foarte mult pe acest site, am doar hit-uri platite slab , am avut cateva de 1-2 $ iar acum cel mai mare este de 60 de centi.
Si nu mai inteleg chestia cu Qualificationes !
As fi foarte bucuros daca cineva m-ar putea ajuta cu cateva tipsuri. multumesc o zi faina
There are no more available HITs in this group. See more HITs available to you below. :(
Qualifications sunt niste calificari pe care le obtii in urma unor teste, hiturile care platesc mai bine cer multe calificari :)
Nici eu nu sunt asa expert, doar cateva zile ce am pe acolo.
Acum am observat ca am primit mai demult un mail de la payments, "As a result of changes to IRS regulations, we now require all Amazon Payments account holders to provide a Tax Identification Number (TIN). For customers with Personal Accounts, your TIN is usually your Social Security Number." I-am dat x, transferul (primul) de bani in amazon a mers. Sa-mi fac griji?
Vei primi 3 mail-uri de genul. Probabil ai ajuns la ~$500. Dupa al treilea mail nu o sa mai poti accepta hituri.
Da de unde, 16$ transferati ieri, facuti in special cu crowdsource. Tocmai asta mi-e dilema...
Mailul e de pe 8 mai, contul e facut de mai mult timp, insa nu am activat pe el.
Inseamna ca si timpul de cand ai contul conteaza. Eu cam dupa o luna am primit pimul mail.
Your request was not completed successfully.
This account has been suspended by the Amazon Mechanical Turk team.
Eu nu inteleg dc :O:O:O nu m-am logat de pe alt ip, am avut destul de putine hit-uri negative chiar daca asta nu cred ca are nici o legatura...e tare dubios ce mi s-a intamplat . Mturk "sux" :(
Ai folosit la inregistrare locatie US?
Ro am folosit
Inseamna ca ti-a dat report vreun requester.
---------- Post added 01-06-2012 at 01:39 PM ----------
ce hituri mai faceti?
Vin cu o intrebare.Voi ce v-ati mai cumparat electronice ma refer?Am 250$ si i-am strans fara vreun scop anume, dar nu prea stiu pe ce sa ii cheltui...daca ar mai posta cineva ce si-a mai luat poate mi-ar veni o idee:D.
Faceai HITurile pe bune, sau "la vrajala"?