damn da rapid s-au terminat hit-urile cu "is this site real ? " . 3000 de hit-uri facute in juma de ora :D . Cred ca am facut cel putin 100 :-? (pe cand am aflat eu mai erau 1800 :)) )
Printable View
damn da rapid s-au terminat hit-urile cu "is this site real ? " . 3000 de hit-uri facute in juma de ora :D . Cred ca am facut cel putin 100 :-? (pe cand am aflat eu mai erau 1800 :)) )
Wow ce de lume pe mturk, eu am cont de foarte multa vreme si nu era disponibil(sau poate nu stiam eu) sa trimiti electronice in Romania, dar din ce-am mai frunzarit pe topic am vazut ca Pastilutza si-a tot luat.
Deci acum as putea sa iau o consola, ceva ? Cum se calculeaza taxele ?
Inseamna ca e timpul sa scot de la naftalina vechiul cont
haha....581 de hituri cu Is this a webpage....ce rock e hitul asta.Inca 24 dolari si iau ipodul.
Pentru toate produsele care la posta ajung cu o valoare mai mare de 40 $ trebuie sa platesti 19% din valoare.
Mi-a ajuns acel laser de 50mw dar nu merge,pui si simplu nu se aprinde...de ce ?Am trimis mail inapoi la aia si le-am zis sa-mi faca refund,va trebui sa trimit laserul inapoi?
Baterii are?;))
DAAAAA,le-am pus corect,pe toate cu + in sus spre capul laserului,am incercat toate modurile oricum.
Ciudat,nu stiu ce sa zic...Am luat si eu unul pe care trebuie sa il ridic luni,sper sa nu vina cu probleme:|
Sper sa iau refund fara sa trebuiasca sa trimit inapoi laserul...
Iar ai aparut mah....parca te lasai de mturk...
Ontopic: https://www.mturk.com/mturk/preview?...UMB2D4J7CLT02J hit cu pasarele:X:X:X
30$ fix pe noul cont. In 2 zile. :D
Am trimis email la The Hobby Spot si au zis ca mi-l tirmit ca gift pt ca l-eam explicat ca si a #sa face produsul foarte mult si nu mai pot da 19% taxe...si au inteles,deci sper sa il trimita asa !E vorba de BFBC2-PS3-,si depaseste 40 de $!
Am propus si io un nume mai cretin ca alea a tale lol
Stormnado:>lol
Inca nu mi l-a respins
@BogdanN1 nu-ti fa griji. Mie mi-a scazut acuratetea la 58% si tot le-a acceptat.
Atata tot ca nu mai pot face altele acum :p.
Mda...asta e partea mai proasta:(.
@Pastilutza:Hiturile cu pasarile se pot face si la misto?Adica in limita bunului simt,sa punem culoarea,forma corecta etc dar sa punem alea cu probably,definitely la nimereala?
Deci nu ma mai intrebati asta ca nu mai scriu nimic pe acest Thread...nimic nu se face la misto...
daca nu esti sigut de raspunsul tau apa pe butonul "Guessing" :p . Da totusi incearca sa te apropii de culoarea respectiva (nu spune ca o cioara are de exemplu aripile roz :p )
L.E. eu personal o duc destul de bine ;) . Problema ii ca s-au terminat hit-urile acelea de 3 centi de weekend-ul trecut (cu categorize the product ...sau ceva de genu ) . Am castigat 30 de dolari de pe urma lor . Data viitoare nu o sa iau prizoniere [-x . O sa fac cel putin 20-30 de dolari pe zi :)) . Abea astept sa mai bage hit-uri dinalea . Nu stiti cand o sa se mai intample ?:-/ . Weekend-ul asta ? peste o luna ?:D acuma tot fac banuti uitandu-ma la pasari :D . Daca mai apar hit-uri bune va rog sa mai postati ... i`m running out of alternatives :-s
pastilutza :D
asa-i ca nu iti place cum suna cuvantu misto?
preferi sa spui ca incerci sa pacalesti sistemul :D
voi cum mai stati cu finantele?
de cand am luat si eu o pauza vad ca va merge mai bine:))
ce sa le mai spun la astia de pe amazon?ei imi tot cer card de credit(numaru) dar eu nu am folosit asa ceva...nici macar nu am card...
ei o tin una si buna...le-am trimis si fax si zice ca a fost incomplet(nu lke-am trimis nr. cardului de credit folosit....
acum le-am spus sa verifice si sa se convinga...
inca sper la acei 250$:)
Bai baiatule....termina naibi cu acuzatiile astea.Tu vorbesti despre pacalit sistemul?Crezi ca amazont te'a banat degeaba?La cat ai "*****" sistemul lor ma mir ca nu ti'au blocat si ip-ul.
Cine crezi ca mai investeste cand toata lumea e pusa pe furat?Dc crezi ca Amazon Requester si Dolores nu mai baga hituri cum bagau inainte....circa 1000000 de hituri zilnic.
poate ca daca ar mari suma oameni ar fi mai atenti, nu doar pe furat.
Alea de la dolores sunt exagerat de grele ptr. cat platesc...