tocmai ce am strans si eu 100$ si acum cand am incercat sa fac o calificare de la retaildata mia fost suspendat contul :| DE CE ?!
datimi un email de la amzon ceva sa cer raspunsuri.
Printable View
tocmai ce am strans si eu 100$ si acum cand am incercat sa fac o calificare de la retaildata mia fost suspendat contul :| DE CE ?!
datimi un email de la amzon ceva sa cer raspunsuri.
Pana la urma cum sa obtine calificarea de Expert la Categorize this product? Tot reject imi da, desi le am pe cele general.
cum trimit mail la retail data sau mturk ? VREAU RASPUNSURI, nici macar nu miau dat un mail sa imi zica de ce miau dat ban.
stau ca bou-ul 2 saptamani si azi cand in sfarsit faceam suma... BAN !
ma ajuta care la qualification test pentru Choose the best category for this Clothing & Accessories product ?:D
dati add pe mess si mai vorbim . raman dator ;)
https://www.mturk.com/mturk/contactus
pe contul de pe amazon poti intra?>
da, pot intra si vad ca mai am bani pe cont.
stiti un user care vinde mouse-uri gaming second hand ?
de la contu ala poti sa iti iei adio...
degeaba le ceri lor motive...ei iti pot verifica ip-ul si vor vedea ca nu este unul de SUA...
A luat cineva testul pentru Choose the best category for this Clothing & Accessories product ?
Da, va ajut eu cu el. La care intrebari aveti nevoie de ajutor? Pot sa-l mai dau odata, si sa-mi ramana rezultatul cel mai mare?
edit: Vad ca mi-a expirat un qualification. Ciudat...
edit 2: ba nu, cica mi l-a retras, ca "You have not met our quality thresholds to be eligible to work on our HITs." Se poate sa fi gresit cateva, ca e un haos la haine acolo... Dar nu cred ca am gresit asa multe.
a primit cineva de doua ori accept la requestul de la retaildata?
la alea general ma refer
Adica nu-ti mai da accept daca ti l-a retras odata?
nu
si am dat de mai multe ori
You have not met our quality thresholds to be eligible to work on our expert level HITs.
asta zice
Pai da, aia cand ceri calificarea la nivelul de Expert. Prima oara ai zis de nivelul General.
aa da,scuze
am copiat din mailul gresit
asta zice
You have not met our quality thresholds to be eligible to work on our HITs.
Cate hituri ai facut pana ti-a retras calificarea? Eu n-am facut decat 100, si din alea mai mult de jumate sunt corecte. Doar la pantofi ma incurcam, ca sunt multe tipuri.
am facut 1045
trebuie sa le faci corecte?
eu mai mult le dadeam la vrajeala
Pff abea am prins 4 hituri cu Is this a webpage :))
tot nu inteleg de ce nu imi accepta calificarea
ciudat
Pai daca le-ai facut la intamplare. Macar eu am incercat sa le pun corecte :D